Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

KAMARIER/E BARI DHE RESTORANTI Te Shpija Birres Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 32.000 |

Pagesa dhe orari i diskutueshem., Adresa: RR. Zihni Sako, mbas Artistit, Tiranë

Botuar më 23/06/2021
32000

BANAKIER KAFE BAR “ANIMUS”, TEK PIACA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

/ Kamarier. Preferohen pa detyrime familjare ose shkolle. Jo student. Me eksperience ...

Botuar më 17/06/2021
e kenaqshme

NDIHMES KUZHINIER CITY LOUNGE Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Te interesuarit te kontaktojne, Tiranë

Botuar më 23/06/2021
E kenaqshme

KAMARIER Bar Orio Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Prane Oxhakut, Porcelan

Botuar më 23/06/2021
e kenaqshme

KAMARIER/E BARI DHE RESTORANTI Te Shpija Birres Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 32.000 |

Pagesa dhe orari i diskutueshem., Adresa: RR. Zihni Sako, mbas Artistit, Tiranë

Botuar më 23/06/2021
32000

BANAKIER/E Bar ENIO Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Rr. “Gjik Kuqali", ne krah te Stadiumit Dinamo

Botuar më 23/06/2021
e kenaqshme

KAMARIER/E RESTORANTI Gremi Ice Cream Lounge Bar Kërkon të punësojë

Paga: te kenaqshme ne baze te eksperiences dhe performances |

Te plotesoje kriteret e meposhtme:1. Te kete eksperience pune te meparshme ne fushen ku aplikon.2. Te jete I motivuar dhe te kete deshire per te punuar.3. Te jete korrekt dhe i qendrueshem.Çfarë ofrojmë:- Kushte pune shume te mira pune dhe bashkekohore.- Nje dite pushim ne jave.- Dreke te paguar.Apliko tani per t’u bere pjese e stafit tone, ne nr. e telefonit

Botuar më 23/06/2021
te kenaqshme ne baze te eksperiences dhe performances

KAMARIERE BARI Gremi Ice Cream Lounge Bar Kërkon të punësojë

Paga: te kenaqshme ne baze te eksperiences dhe performances |

Te plotesoje kriteret e meposhtme:1. Te kete eksperience pune te meparshme ne fushen ku aplikon.2. Te jete I motivuar dhe te kete deshire per te punuar.3. Te jete korrekt dhe i qendrueshem.Çfarë ofrojmë:- Kushte pune shume te mira pune dhe bashkekohore.- Nje dite pushim ne jave.- Dreke te paguar.Apliko tani per t’u bere pjese e stafit tone, ne nr. e telefonit

Botuar më 23/06/2021
te kenaqshme ne baze te eksperiences dhe performances

BANAKIERE Gremi Ice Cream Lounge Bar Kërkon të punësojë

Paga: te kenaqshme ne baze te eksperiences dhe performances |

Te plotesoje kriteret e meposhtme:1. Te kete eksperience pune te meparshme ne fushen ku aplikon.2. Te jete I motivuar dhe te kete deshire per te punuar.3. Te jete korrekt dhe i qendrueshem.Çfarë ofrojmë:- Kushte pune shume te mira pune dhe bashkekohore.- Nje dite pushim ne jave.- Dreke te paguar.Apliko tani per t’u bere pjese e stafit tone, ne nr. e telefonit

Botuar më 23/06/2021
te kenaqshme ne baze te eksperiences dhe performances

KUZHINIER Gremi Ice Cream Lounge Bar Kërkon të punësojë

Paga: te kenaqshme ne baze te eksperiences dhe performances |

Te plotesoje kriteret e meposhtme:1. Te kete eksperience pune te meparshme ne fushen ku aplikon.2. Te jete I motivuar dhe te kete deshire per te punuar.3. Te jete korrekt dhe i qendrueshem.Çfarë ofrojmë:- Kushte pune shume te mira pune dhe bashkekohore.- Nje dite pushim ne jave.- Dreke te paguar.Apliko tani per t’u bere pjese e stafit tone, ne nr. e telefonit

Botuar më 23/06/2021
te kenaqshme ne baze te eksperiences dhe performances

BANAKIER/E GRAND LOUNGE Kërkon të punësojë

Paga: fillon me 35000 leke + sigurime |

Me eksperience pune , Kushte shume te mira pune, Adresa: Stadiumi kombetar Arena , Tek sheshi Nene Tereza, Tiranë

Botuar më 22/06/2021
fillon me 35000 leke + sigurime

KAMARIER BAR GRAND Kërkon të punësojë

Paga: 23000 LEKE + SIGURIME |

Me eksperience pune , Kushte shume te mira pune ,, Adresa: Tek kryqezimi i komunes se parisit dhe sulejman Delvines, Tiranë

Botuar më 22/06/2021
23000 LEKE + SIGURIME
)