Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Zgara Korcare Liqeni Kërkon të punësojë Ndihmes kamarier/e

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e kenaqshme |

Te jete serioz dhe i disponueshem per te dyja turnet, Tiranë, Adresa: adresa zgara k...

Botuar më 19/02/2019
e kenaqshme

Zgara Korcare Liqeni Kërkon të punësojë Pjatalarese

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e kenaqshme |

Te jete familjare dhe i disponuesheme per te dyja turnet, Tiranë, Adresa: adresa zga...

Botuar më 19/02/2019
e kenaqshme

BAR PORTOKALLET Kërkon të punësojë Pastruese

Paga e kenaqshme. Kushte te mira pune. Puna 2 hereshe, Tiranë, Adresa: Ish Parku i Autobuseve, prane Drejtorise se Patentave

Botuar më 20/02/2019

BAR PORTOKALLET Kërkon të punësojë Kamarier

Paga e kenaqshme. Kushte te mira pune, Tiranë, Adresa: Ish Parku i Autobuseve, prane Drejtorise se Patentave

Botuar më 20/02/2019

BAR E4A Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune, paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Blv. Gjergj Fishta, ngjitur me UET

Botuar më 20/02/2019

British Lounge Kerkon te punesoje: 2 Kamarier/e

(F). Mosha 20-30 vjeç, Adresa: Unaza e Re, Astiri

Botuar më 20/02/2019

Restorant Oxhaket Kërkon të punësojë Kamarier

Per restorant. Me eksperience pune, page e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rr. Myrteza Kellici perballe me Toptanit

Botuar më 19/02/2019

BAR KAFE COLOMBO Kërkon të punësojë Banakiere

Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Prane ish stacionit te trenit, perballe Postes Shqiptare

Botuar më 19/02/2019

Zgara Korcare Liqeni Kërkon të punësojë Ndihmes kamarier/e

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e kenaqshme |

Te jete serioz dhe i disponueshem per te dyja turnet, Tiranë, Adresa: adresa zgara korcare liqeni ,rruga Sami Frasheri,tek hyrja diges liqenit

Botuar më 19/02/2019
e kenaqshme

Zgara Korcare Liqeni Kërkon të punësojë Pjatalarese

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e kenaqshme |

Te jete familjare dhe i disponuesheme per te dyja turnet, Tiranë, Adresa: adresa zgara korcare liqeni ,rruga Sami Frasheri,tek hyrja diges liqenit

Botuar më 19/02/2019
e kenaqshme

BAR-KAFE ARESI Kërkon të punësojë Banakiere

Page e kenaqshme, Tiranë, Adresa: 21 Dhjetori, rrugica ngjitur me Mullirin e vjeter

Botuar më 19/02/2019