Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Pastruese

ALAR FOOD & SERVICE

Kriteret

turni i 3-te. te kete aftesi komunikimi dhe organizimi me stafin

Detyrat

Te kete aftesi komunikimi dhe organizimi me stafin
Page e kenaqshme.

Kontakte

Tregu Agro-Ushqimor, rruga dytesore poshte Hygeas
Tiranë

Botuar më 11/09/2019