Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Bar Jurgen Kërkon të punësojë Kamarier/e

Te kene eksperience pune , preferohen moshat e reja, Tiranë, Adresa: Medar Shtylla Komuna e Parisit

Botuar më 18/08/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Banakier/e

Me eksperience pune, Adresa: Siper Kinostudios, rr. "Muhamet Deliu"

Botuar më 18/08/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune, Adresa: Siper Kinostudios, rr. "Muhamet Deliu"

Botuar më 18/08/2018

Bar First Kërkon të punësojë Pastruese

Paga: e kenaqshme |

Adresa: Blv. "Gjergj Fishta", prane ish Ekspozites, mbrapa kullave

Botuar më 17/08/2018
e kenaqshme

"COLOMBO" BAR KAFE Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhiniere

(F). Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mire pune, Adresa: Prane ish stacionit te trenit, perballe Postes Shqiptare

Botuar më 17/08/2018

"COLOMBO" BAR KAFE Kërkon të punësojë Pastruese

(F). Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mire pune, Adresa: Prane ish stacionit te trenit, perballe Postes Shqiptare

Botuar më 17/08/2018

BAR CAMEL Kërkon të punësojë Banakier

M/F. Me eksperience pune, paga e kenaqshme. Kushte te mira pune, garantohet seriozitet ne pagese. Te intresuarit te paraqiten prane ambjentit te lokalit, Tiranë, Adresa: Prane shkolles Harry Fultz

Botuar më 17/08/2018

H.L.Group BMW Kërkon të punësojë Banakiere

- Kamariere. Te jete e afte ti beje te dyja pozicionet. Me eksperience pune. Page e kenaqshme, Tiranë

Botuar më 17/08/2018