Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

TWIST BAR Kërkon të punësojë Pastruese

Me eksperience pune. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Blv. “Zogu I”, prane s...

Botuar me 21/10/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Banakier/e

Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Blv. “Zogu I”, prane stacioni te trenit.

Botuar me 19/10/2018

Mamas Bistro Kërkon të punësojë Puntore Pastrimi

Orari 4:30 deri 22:30 Pagese e kenaqshme+siguracion., Adresa: Prane Qendres Ring Center, Zogu Zi

Botuar me 22/10/2018

Mamas Bistro Kërkon të punësojë Banakier/e

Pagese e kenaqshme+siguracion., Adresa: orari 12:00 me 22:00 Prane Qendres Ring Center, Zogu Zi

Botuar me 22/10/2018

ZGARA SUPREME Kërkon të punësojë Pjatalarese

Paga 30.000 Leke + transport + pushim. Mosha deri ne 30 vjec, Tiranë, Adresa: Rr. Kavajes", tek ish Parku Autobuzave

Botuar me 22/10/2018

DIFI CLUB Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar., Adresa: Sarande

Botuar me 22/10/2018

DIFI CLUB Kërkon të punësojë Punonjese

-Vajza per shitjen e luleve. Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar., Adresa: Sarande

Botuar me 22/10/2018

DIFI CLUB Kërkon të punësojë Kamariere

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar., Adresa: Sarande

Botuar me 22/10/2018

DIFI CLUB Kërkon të punësojë Mikpritese

/Hostess. Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar., Adresa: Sarande

Botuar me 22/10/2018

4 ELEMENTS CLUB Tirane Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Rr. Barrikadave, tek ish kinema 17 Nentori

Botuar me 22/10/2018

4 ELEMENTS CLUB Tirane Kërkon të punësojë Mikpritese

/Hostess. Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Rr. Barrikadave, tek ish kinema 17 Nentori

Botuar me 22/10/2018

4 ELEMENTS CLUB Tirane Kërkon të punësojë Kamariere

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Rr. Barrikadave, tek ish kinema 17 Nentori

Botuar me 22/10/2018