Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

TWIST BAR Kërkon të punësojë Sanitare

Paga dhe kushte te mira pune. Mosha deri ne 40 vjeç, Adresa: Blv. “Zogu I”, pran...

Botuar me 06/11/2018

DORADO COFFE BAR Kërkon të punësojë Picier

Me eksperience pune, paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rr. Artan Lenja, kompleksi i pallateve te reja

Botuar me 14/11/2018

Kerkohet Punonjese

Prodhimi per bar kafe snack, te jene te shkathet te pergjegjshem. Perparesi personat qe kane pervoje ne fushen e pasticerise. Mosha mbi 20 vjec. Kushte te mira pune, paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rr."Kavajes", pallati Globe

Botuar me 13/11/2018

BAR MURATAJ Kërkon të punësojë Banakiere

Paga: e kenaqshme + sigurime |

/ Kamariere, i njejti person ti beje te dyja pozicionet. Mosha 18-30 vjec Me ose pa eksperience pune Kushte te mira pune, Tiranë, Adresa: Rr. "Kavajes", prane 21 Dhjetorit

Botuar me 13/11/2018
e kenaqshme + sigurime

Destination Lounge Kërkon të punësojë Kamariere

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Prane Ministrise se Drejtesise, rr."Fortuzi"

Botuar me 13/11/2018

UNO BISTRO Kërkon të punësojë Kamarier/e

Preferohet me eksperience pune., Adresa: Tek komuna e parisit

Botuar me 13/11/2018

Kerkohet Operator

Per lloto., Adresa: Tek Astiri

Botuar me 13/11/2018

Kerkohet Kamarier

Per lloto., Adresa: Tek Astiri

Botuar me 13/11/2018

Bar-Kreperi Kërkon të punësojë Kamariere

Me eksperience pune. Mosha 20-30 vjec. Paga e kenaqshme. Te kene njohuri te gjuhes angleze. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë, Adresa: Rr. Pjeter Bogdani, perballe me Telekomin, ngjitur me Loli Pop

Botuar me 13/11/2018

Bar-Kreperi Kërkon të punësojë Krepier/e

Me ose pa eksperience. Trajnimi mundesohet nga vete kreperia. Paga e kenaqshme. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë, Adresa: Rr. Pjeter Bogdani, perballe me Telekomin, ngjitur me Loli Pop

Botuar me 13/11/2018

Bar-Kreperi Kërkon të punësojë Banakier/e

Me eksperience pune, paga e kenaqshme. Paga e kenaqshme. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë, Adresa: Rr. Pjeter Bogdani, perballe me Telekomin, ngjitur me Loli Pop

Botuar me 13/11/2018