Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Bar Kafe Violina Kërkon të punësojë Kamarier/e

Preferohet me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Ngjitur me maternitetin e ri (Brryli)

Botuar me 22/09/2018

Kerkohet Kamarier

/ Operator per bar kafe lloto. Me eksperience pune paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: 1. Rruga e Kavajes, tek pallatet e Delijorgjit 2. Rruga e Dibres

Botuar me 22/09/2018

JOY COFFEE & DRINK Kërkon të punësojë Pastruese

Paga: e kenaqshme dhe siguracione |

Me eksperience pune, Adresa: 21 Dhjetori

Botuar me 21/09/2018
e kenaqshme dhe siguracione

JOY COFFEE & DRINK Kërkon të punësojë Kamarier/e

Paga: e kenaqshme dhe siguracione |

Me eksperience pune, Adresa: 21 Dhjetori

Botuar me 21/09/2018
e kenaqshme dhe siguracione

JOY COFFEE & DRINK Kërkon të punësojë Banakiere

Paga: e kenaqshme dhe siguracione |

Me eksperience pune, Adresa: 21 Dhjetori

Botuar me 21/09/2018
e kenaqshme dhe siguracione

Capricciosa Lali Kërkon të punësojë Punonjese

Per pergatitjen e sanduicit. Me ose pa eksperience pune, paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Tek ura e Selites, afer Universitetit Europian te Tiranes

Botuar me 21/09/2018

Capricciosa Lali Kërkon të punësojë Pastruese

Me ose pa eksperience pune, paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Tek ura e Selites, afer Universitetit Europian te Tiranes

Botuar me 21/09/2018