Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Soho Bar Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune. Moshe deri 25 vjeç. Te interesuarit per me shume informacion mu...

Botuar më 25/05/2018

Soho Bar Kërkon të punësojë Banakier/e

Me eksperience pune. Te interesuarit per me shume informacion mund te paraqiten ne:, ...

Botuar më 25/05/2018

Bar Kafe New Citi Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune paga e kenaqeshme, Adresa: Unaza e re

Botuar më 21/05/2018

Soho Bar Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune. Moshe deri 25 vjeç. Te interesuarit per me shume informacion mund te paraqiten ne:, Adresa: 1) Prane Pallati Sportit Asllan Rusi, 2) Astiri, prane Karburant Kastrati

Botuar më 25/05/2018

Soho Bar Kërkon të punësojë Banakier/e

Me eksperience pune. Te interesuarit per me shume informacion mund te paraqiten ne:, Adresa: 1) Prane Pallati Sportit Asllan Rusi, 2) Astiri, prane Karburant Kastrati

Botuar më 25/05/2018

Kerkohet Kuzhinier/e

Per gatime tradicionale, Adresa: Autostrada Tirane Durres , km6, ngjitur me qtu, brenda Kompani Usluga

Botuar më 25/05/2018

RESTORANT ITALIAN Kërkon të punësojë Ndihmes picier

ME EKSPERIENCE, Tiranë, Adresa: Rr. Dervish Hima, prane stadiumit Qemal Stafa

Botuar më 24/05/2018

RESTORANT ITALIAN Kërkon të punësojë Picier

ME EKSPERIENCE, Tiranë, Adresa: Rr. Dervish Hima, prane stadiumit Qemal Stafa

Botuar më 24/05/2018

THE BLUE CAFFEE Kërkon të punësojë Banakiere

(femer). Kushte te mira pune. Paga e kenaqshme+siguracione. Te jene me eksperience pune, Adresa: Rr. "Mine Peza", perballe ish Conad

Botuar më 24/05/2018

Tahiti Bar Kërkon të punësojë Banakiere

Paga: 40000 leke |

Me ose pa eksperience pune. Garantohet fjetja. Me kohe te plote ose sezonale, Adresa: Rruga e Gjirit te Lalzit

Botuar më 24/05/2018
40000 leke

Tahiti Bar Kërkon të punësojë Kamariere

Me ose pa eksperience pune. Garantohet fjetja. Me kohe te plote ose sezonale, Adresa: Rruga e Gjirit te Lalzit

Botuar më 24/05/2018

VALTA HOTEL QEPARO Kerkon te punesoje per sezonin veror Ndihmes kuzhinier/e

Paga te kenaqshme. Kushet te mira pune. Ju sigurohet strehim dhe ushqim, Adresa: Himare-Qeparo

Botuar më 24/05/2018

VALTA HOTEL QEPARO Kerkon te punesoje per sezonin veror Picier/e

Paga te kenaqshme. Kushet te mira pune. Ju sigurohet strehim dhe ushqim, Adresa: Himare-Qeparo

Botuar më 24/05/2018