Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

TEKNIK

Shoqeria Coffee Club shpk Lavazza

Kërkon të punësojë

Kriteret

EKSPRESI MASHKULL. Kualifikimet / Kërkesat: * Fizikisht i aftë për të mbajtur pesha. * Të ketë mbaruar minimalisht shkollën e mesme;profesionale. * Të ketë eksperiencë pune (teknik ekspresi); Energjik, korrekt, bashkëpunues, i aftë për të punuar i pavarur dhe të ketë dëshirë për punë. * Me banim në Tiranë. * Të zoteroj patente shoferi. Dergoni CV ne: coffeeclubtr@yahoo.com

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

coffeeclubtr@yahoo.com
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 08/10/2019

)