Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Shoqëria Domus Nostra, është një Shoqëri e Liçensuar për Administrimin e Pallateve dhe Bashkëpronësive si dhe për çertifikimin e Administratorëve. Kërkon të punësojë Administrator pallati

Përshkrim

Kriteret e domosdoshme:Të ketë përfunduar të paktën arsimin e mesëm. Të ketë të paktën një eksperiencë të mëparshme pune.Mosha jo më pak se 30 vjec.Aftësi shumë të mira komunikuese dhe bindëse. Përbëjnë avantazh: Njohuri teknike (hidraulikë, ndërtim, elektrike. Përdorimi i kompjuterit, vecanreisht excelit. Per me teper info klikoni imazhin bashkangjitur.

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Konsulencë teknike dhe administrative
Shoqëria domus nostra, është një shoqëri e liçensuar për administrimin e pallateve dhe bashkëpronësive si dhe për çertifikimin e administratorëve., administrator pallati

Botuar më 17/05/2018

Email