Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: baze + %, shume e kenaqshme |

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, CHAP. Prioritet kane perso...

Botuar më 17/10/2019
baze + %, shume e kenaqshme

ASISTENTE ZYRE BLUE FILTERS GROUP ALBANIA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Profili ekonomik. Te jete e komunikueshme. Te jete e afte qe te punojne ne grup., te interesuarit te dergojne cv ne adresen e email-it ose te kontaktojne, Adresa: Unaza e Re, pallati i Alfa Bank, Tiranë

Botuar më 21/10/2019
e kenaqshme

AGJENT SHITJESH E.G. ALBANIA Ofron mundesi punesimi si

Paga: Baze + Perqindje (Ne varesi te performances se punes) |

Per elektroshtepiake. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit. Mundesi e shkelqyer biznesi dhe zhvillim i shpejte ne karriere. Aplikantet duhet te plotesojne keto kritere: Mosha 20-40 vjec. Moe ose pa eksperience pune. Jane te avantazhuar aplikantet cift. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 21/10/2019
Baze + Perqindje (Ne varesi te performances se punes)

SHITESE Furre Buke Kërkon të punësojë

Paga: Page e kenaqshme |

Te interesuarat te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Ish Parku i Autobuzave

Botuar më 21/10/2019
Page e kenaqshme

SANITARE Kompani Pastrimi Lider ne Treg Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per dyqanet e veshjeve LC Waikiki dhe per piceri Era. Turni II

Botuar më 21/10/2019
e kenaqshme

PASTRUESE Hotel Selvia Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme+ siguracione |

Puna me dy turne, 7 ore, Adresa: Tek Selvia, Tiranë

Botuar më 21/10/2019
e kenaqshme+ siguracione

PUNETORE Punishte per Perpunim Patate Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(Femra) mosha deri ne 50 vjec, Adresa: Rr. Myslym Keta, perballe Profarmes

Botuar më 19/10/2019
e kenaqshme

OPERATOR Proxima Call Center Kerkon te punesoj urgjentisht 15 persona

Paga: fikse+bonus |

Ne gjuhen italiane për fushaten outbound appuntamenti TIM, Adresa: Zyra në Kryqezimin e 21 Dhjetorit

Botuar më 18/10/2019
fikse+bonus

FURRTAR / FURRXHI Furre Buke Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te interesuarit te kontaktojne ne numrine telefonit, Adresa: Ish Parku i Autobuzave

Botuar më 18/10/2019
e kenaqshme

MENAXHER MARKETINGU Shoqeria Coffee Club shpk Lavazza Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

DHE SHITJESH ndihmon në planifikimin dhe zhvillimin e strategjive të shitjes dhe marketingut, menaxhimin e marrëdhënieve me klientin, hartim kontratash si dhe bashkëpunimin me strukturat vartëse për realizimin e shitjeve. DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË* Të krijojë dhe propozojë te bordi strategjik strategji marketingu. * Hartimin e fushatave sezonale për rritjen e shitjeve. * Njohja e realitetit shqiptar me qëllim përshtatjen e strategjive dhe fushatave të marketing. * Të krijojë mardhënie bashkëpunimi. * Të ketë njohuri në DIGITAL MARKETING. * Hartimi i buxhetit vjetor të marketingut, ndjekja dhe realizimit të tij. * Drejton grupin në realizimin e objektivave. * Përfaqësimi i kompanise në evente dhe media të ndryshme. * Manaxhimi i kanaleve sociale të medias së kompanise. * Përgatit analiza të tregut, të konkurrencës, të ?mimeve, të kënaqësisë së klientit, të elementeve plotesues etj. Vajza te moshes 20 - 35 vjec. Dergoni CV ne: coffeeclubtr@yahoo.com

Botuar më 18/10/2019
e kenaqshme

DREJTUES SEKTORI Shoqeria Coffee Club shpk Lavazza Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

SEKTORI (SHPËRNDARJE). Kandidati/ja duhet të plotësojë këto kushte: • Arsim i mesëm (Preferohet arsim i lartë). • Të ketë eksperiencë pune. • Të njohë programet bazë të kompjuterit. • Të ketë aftësi shumë të mira drejtuese si edhe të ketë shpirtin e leader-it në vendimarrje. • Të njohë dhe flasë gjuhën angleze. • Preferohet mosha 30-45 vjec/e. • Të njohë mirë shtrirjen territoriale të Tiranës. Dergoni CV ne: coffeeclubtr@yahoo.com

Botuar më 18/10/2019
e kenaqshme
)