Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

VAJZA PROMOCIONI KOMPANIA JETO PASTER E cila sjell per ju sherbimin e mbledhjes se mbeturinave ne deren e shtepise tuaj Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

20 vajza. Ofrohen kushte te mira pune. Te interesuarat te kontaktojne ne nr:, Adresa: Rruga Brigada e VIII-te, tek ish Juvenilja ne Bllok, Tiranë

Botuar më 30/05/2020
e kenaqshme

NDIHMES MAGAZINIER KEAD SH.P.K Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Maksimumi deri ne 45 vjec, me kohe te plote, kushte te mira pune, Adresa: Kthesa e Kamzes, rr. "Allaman Dervishi"

Botuar më 30/05/2020
E kenaqshme

PUNETOR MAGAZINE KEAD SH.P.K Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Maksimumi deri ne 45 vjec, me kohe te plote, kushte te mira pune, Adresa: Kthesa e Kamzes, rr. "Allaman Dervishi"

Botuar më 30/05/2020
E kenaqshme

AGJENT PROMOTOR HARI LENA SHPK Kërkon të punësojë

Paga: Paga baze e kenaqshme + bonuse |

Per marrje porosish dhe shitje direkte, kandidatet te kene eksperience ne industrine ushqimore dhe te njohe subjektet ne tirane, te interesuarit te dergojne e-mail dhe me pas te na kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Km2, Mezes, Tiranë

Botuar më 29/05/2020
Paga baze e kenaqshme + bonuse

AGJENT SHITJESH KOMPANIA K-AKS SHPK, prej 21 vitesh tregton gjithcka ne lidhje me dritaret e aluminit dhe te plastikes, fasadat e aluminit, etj Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e mire |

(M) per zonën e Shkodrës dhe zonën Jugore të Shqipërisë. (2 punonjes). * Te jene me banim rreth zonave: Vlore, Shkoder ose rrethina. Kandidatet duhet te plotesojnë këto kritere: * Të ketë mbaruar shkollën e lartë në Profilin Ekonomik. * Experience pune. * Të kete aftesi te mira ne komunikim. * Preferohet mosha deri 25 vjec. E-mail: info@k-aks.com

Botuar më 29/05/2020
Ofrohet pagese e mire

SPECIALIST Kompania ALBA ROAD Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e kenaqshme |

SHITJE. Eksperiencë të paktën 2 vite në shitje / aplikim materiale ndërtimiAftësi të mira të punës në grupI aftë të marrë përgjegjësi dhe fleksibilitet në orarePatentë e klasit BArsim I larte(perben avantazh) ose I mesem professional ., zhvillim i tregut dhe vendosje e mardhënieve me klientë të rinj. krijimi i kontakteve me ndërtues, arkitektë dhe studio projektimi. promovim i materialeve dhe teknologjive termo &hidroizoluese, të interesuarit të dërgojnë cv- në me foto në adresën:

Botuar më 29/05/2020
e kenaqshme

SHITESE UNIVERSAL SHOP Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per dyqan suveniresh dhe ambazhurash. Mosha 25- 40 vjec. Me eksperience pune. Te jete e komunikueshme dhe korrekte ne pune. Preferohet me banim afer zones. Orari 16.00-21.00, Adresa: Unaza e Re, tek Astiri, prane bar Oslo-s, Tiranë

Botuar më 28/05/2020
e kenaqshme

GRAPHIC DESIGNER FIRME REKLAMASH Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te kete njohuri baze ne pakete Adobe (Photoshop, Illustrator, Indesign), avantazh njohja e programeve te tjera, Adresa: Prane City Park, Tiranë

Botuar më 27/05/2020
e kenaqshme

OPERATOR Ne jemi nje kompani Tashme e konsoliduar, ne boten e Telemarketingut, ne rritje te vazhdueshme dhe gjithmone ne kerkim te njerzve te afte, profesionale dhe me ambicie per t'u rritur. Ne kerkojme te rinj me dhe pa pervoje ne fushen e Telemark

Paga: Menyra e pageses: -Sipas sektorit ne te cilin ju punoni (paga baze+bonuse mbi prodhim) |

Gjuhet e huaja: italisht, per fushata: TIM-Telecom. Orari i plote: 10.00-19.00, kushtet e punes jane nder me bashkekohoret ne treg dhe ju jepet mundesia per tu rritur profesionalisht, per te derguar cv tuaj apo per te rezervuar nje interviste mund te na kontaktoni, Adresa: Rr. Kavajes(ish Parku- Condor Center, k.2 )

Botuar më 27/05/2020
Menyra e pageses: -Sipas sektorit ne te cilin ju punoni (paga baze+bonuse mbi prodhim)
)