Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITESE

BENETTON ALBANIA tek qendra tregtare City Park

Kërkon të punësojë

Kriteret

Kujdeset per sherbimin ndaj klientit dhe sigurohet qe te plotesoje cdo kerkese te tij. Realizon objektivat e percaktuara per shitjen e produkteve. Kryen procesin e hapjeve ne kohe te koleksioneve te reja. Kontrollon artikujt dhe ben zevendesimin e masave te tyre. Mban pergjegjesi per produktet ne dyqan. Kualifikimet: Te punoje ne grup dhe te kete iniciative, aftesi shume te mira komunikuese, eksperienca perben avantazh.

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme
Dergoni CV-ne tuaj ne adresen e email-it ose kontaktoni ne nr:

Kontakte

Tiranë
pabgroup@benetton.al
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 02/12/2019

)