Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJES/E PASTRIMI

Fondacioni Youth Albania Professional Services

Kërkon të punësojë

Kriteret

20 - 50 vjeç
Puna me turne

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme
Personat e interesuar te paraqiten prane ambientit tone ne adresen

Kontakte

Rr. "Don Bosko", perballe hotel Ferrarit, ne krah te Kishes

Botuar më 11/10/2019

)