Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNETOR PRODHIMI DHE MONTIMI

FM Reklama

Kërkon të punësojë

Kriteret

Per rekalama, mundesisht te kene punuar ne kete fushe, si montim kondicioneresh, tendash reklamash etj. Te interesuarit te kontaktojne ne numerin

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Kombinat, Rruga e Prushit

Botuar më 01/08/2020

)