Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNETOR LAVAZHI

LAVAZH

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me eksperience pune, puna me kohe te plote

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Rruga Artan Lenja

Botuar më 30/06/2020

)