Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PRO INVEST OFRON VEND PUNE: Operator telefonik

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 500-2000 Euro |
Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Publiciteti, marketingu dhe komunikimi
Pro invest, operator telefonik
Përshkrim

Pune nga shtepia! Shitje produktesh financiare(Produkte te licensuara). Ofrohet sistemi i telefonatave dhe trajnimi i nevojshem. E domosdoshme eksperienca e meparshme. Nivel i larte i gjuhes se huaj(italisht/anglisht/spanjisht/gjermanisht). Paga nga me te lartat ne treg dhe paguhesh cdo 2 jave, Tiranë

Paga: 500-2000 Euro

Botuar më 18/06/2019

Telefon
Email