Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Primis Real Estate Kërkon të punësojë Agjent immobiliar

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Me marreveshje |

Ofrohet punë agjent imobiliar pranë zyrës Primis.Zyra Primis me adresë rruga “M...

Botuar me 15/10/2018
Me marreveshje

FONDACION BAMIRESIE Kërkon të punësojë Vajza promocioni

Puna ne terren, jashte Tirane. Te jene te komunikueshme. Te jene te afta te bashkepunojne ne grup

Botuar me 19/10/2018

Lavazh Makinash Kërkon të punësojë Lavazhier

Me ose pa eksperience pune, page me mareveshje, Adresa: Yzberisht, rr. 3 Deshmoret

Botuar me 19/10/2018

KOMPANIA FANNER Kërkon të punësojë Shofer

Me patente C dhe Cap. Kryesisht do punoje me furgona, por me eksperience pune dhe ne kamiona. Mosha nen 50 vjec. Paga shume e mire. Puna me orar te zgjatur. Te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit ose te dergojne CV ne adresen e e-mailit, Adresa: Rr. Sabaudin Gabrani, ish Smt

Botuar me 19/10/2018

PIZZA UNO Kërkon të punësojë Kamarier/e

Te interesuarat te kontaktojne ne nr e tel te afishuar, Tiranë, Adresa: Komuna e Parisit

Botuar me 19/10/2018

PIZZA UNO Kërkon të punësojë Pastruese

Te interesuarat te kontaktojne ne nr e tel te afishuar, Tiranë, Adresa: Komuna e Parisit

Botuar me 19/10/2018

KOMPANI SIGURIMESH INSIG Kërkon të punësojë Operatore

Shitjesh, per shitjen e sigurimeve te automjetit.Mosha e preferuar nga 20-35 vjec. Te kete mbaruar shkollen e mesme, Tiranë, Adresa: Blv. Gjergj Fishta, ngjitur me UET-ne

Botuar me 18/10/2018

Firma Hemani Kërkon të punësojë Agjente shitjesh

2 vajza per rrethet paga 50.000leke+% dhe Tiranen paga 30.000leke+%, me ose pa eksperience pune, mosha 28-40 vjec, te jene serioze te komunikueshme, Tiranë, Adresa: Blloku Gintash Laprak

Botuar me 17/10/2018

Devi 20 Grup Kërkon të punësojë Agjent shitjesh

Puna me kohe te plote. Paga 25.000 leke+ Bonus. Me eksperience pune 1 vit. Duhet te jete banues i qytetit, ku deshiron te punoj. Pozicioni eshte per qytetet : Korce, Elbasan, Fier, Shkoder., Adresa: Autostrada tirane durres km 5

Botuar me 16/10/2018

Pastrim Kimik Kërkon të punësojë Punonjese

Me eksperience pune ne kete profil. Ofrohen kushte te mira pune, Tiranë, Adresa: Tek Liqeni.

Botuar me 16/10/2018

Çelësi Media Group Kërkon të punësojë Konsulent/e shitjeje

Çelësi Media Group ofron 360° informacion praktik dhe utilitar dhe 360° akses dhe shërbime informacioni për të gjithë, biznese dhe konsumatorë, nëpërmjet platformës së parë dhe të vetme të integruar print-ëeb-mobile për të 5 linjat e komunikimit, B2C, B2B, C2C, turizmit dhe artit. Me qëllim ofrimin e këtyre shërbimeve tek klientët sipas nevojës dhe vlefshmërisë për të, Grupi po angazhon Konsuletë për Shitje. Përgjegjësitë Kryesore- Identifikon klientë potencial dhe ndjek mundësitë për tu ofruar atyre shërbimet e Grupit Çelësi. - Kupton qëllimin e aktivitetit të klientit dhe konsulton atë në lidhje me zgjidhjen e parshtatshme marketing. - Mirëmban marrëdhënien e Klientit me Sektorët e Grupit duke garantuar cilësinë maksimale të shërbimit të ofruar. Vetëm personat që kanë punuar më parë në marketingun dhe konsulencën B2B do të jenë të suksesshëm në këtë pozicion pune. Personat që njohin konceptin “online” dhe “kanal komunikimi” do të shkëlqejnë në këtë pozicion pune dhe do të fitojnë shumë! Kujdes, të duhet edhe makinë, ose të paktën leje për drejtim mjeti! Procesi i aplikimit: Aplikoni tek adresa emailit me CV tuaj bashkangjitur

Botuar me 16/10/2018