Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, CHAP. Prioritet kane perso...

Botuar më 16/11/2019
shume e kenaqshme

PUNONJES/E Rossmann & Lala Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Puna zhvillohet e ndare ne dy turne. Orari per turnin e pare 08:00 – 15:00 dhe turni i dyte 15:00 – 22:00., te interesuarit te dergojne cv ne adresen e emailit, Adresa: 1. Dyqani tek Ring Center 2. Rr. Mine Peza, Tiranë

Botuar më 20/11/2019
e kenaqshme

SHITESE DYQAN BULMETI Kërkon të punësojë

Paga: 30.000 leke+sigurime shoqerore |

Per dyqan bulmeti. Te kete eksperience pune ne kete fushe., Tiranë

Botuar më 20/11/2019
30.000 leke+sigurime shoqerore

MAGAZINIER Prodhime Brumi Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Tiranë

Botuar më 19/11/2019
e kenaqshme

SHITESE Butik me Veshje Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Mosha 27-35 vjec, kushte shume te mira pune, te interesuarat te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rr. Myslym Shyri, Tiranë

Botuar më 19/11/2019
Paga e kenaqshme

SANITARE KOMPANIA ASL TECH WEB Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Orari i plote. Mosha nen 45 vjec. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: tek Kullat Binjake

Botuar më 18/11/2019
e kenaqshme

AGJENT MARKETINGU KOMPANIA R & B ALBANIA shpall konkursin per 50 vende te reja pune vakante si

Paga: baze + perqindje |

Ne fushen e marketingut.Kriteret: Mosha 25-35 vjec. -Aplikantet te kene leje drejtimi klasi B -Makine personale. -Prioritet kane aplikantet cift. Per info telefoni ne nr, Tiranë

Botuar më 17/11/2019
baze + perqindje

SANITARE Shtepi private Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e pjesshme | Paga: e kenaqshme |

Per 3 here ne jave, me pervoje pune, Adresa: Rr. Gjin Bue Shpata, prane shkolles Emin Duraku, Tiranë

Botuar më 16/11/2019
e kenaqshme

PUNETOR KOMPANIA MASGLASS Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ne veshjen e xhamave me qese, me eksperience pune, te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit ose te paraqiten ne adresen:, Adresa: Rruga Bedri Karaici, perballe fabrikes Birra Tirana, Tiranë

Botuar më 16/11/2019
e kenaqshme

PASTRUESE Hotel Selvia Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme+ siguracione |

Puna me dy turne, 7 ore, Adresa: Tek Selvia, Tiranë

Botuar më 16/11/2019
e kenaqshme+ siguracione

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, CHAP. Prioritet kane personat me eksperience pune ne kete fushe, Tiranë

Botuar më 16/11/2019
shume e kenaqshme
)