Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kerkohet Punonjese

Per Lavanteri. Te interesuarat te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë, Adresa: Rr. Myslym Shyri

Botuar më 20/07/2018

Expo City Albania ( www.expocity.al) është në kërkim të një Menaxher

Projektesh i cili garanton të gjitha aspektet e organizimit, ekzekutimit dhe mirëfunksionimit të një aktiviteti Ekspozues ne Expo City, duke realizuar detyrat e mëposhtme: 1. Ideimin, planifikimin, zhvillimin, organizimin dhe menaxhimin e aktiviteteve të një Ekspozimi, me fokus të qartë biznesesh të përfshira dhe target të qartë të konsumatorëve të prekur. 2. Angazhimin dhe shtysën e forcës shitëse për realizimin e Projektit të të ideuar dhe zbatuar.3. Njohjen e zhvillimeve dhe avancimeve të shërbimeve të fushës dhe ndryshimeve të pritshme të kërkesave të Klientëve. 4. Identifikimin, kontaktimin dhe realizimin e bashkëpunimit me partnerë dhe organizata të tjera kombëtare dhe ndërkombëtare me qëllim shtrirjen e aktiviteteve të Expo City edhe përtej kufinjve. 5. Ndjek zbatimin e planit marketing dhe PR për të gjithë projektin e organizuar dhe aktivitetet e ofruara brenda tij. Kërkesat- Përvojë të mëparshme në pozicion organizimi aktivitetesh për një ose më shumë kompani. - Avantazh përbën përvoja e mëparshme në një kompani që ofron shërbime kundrejt bizneseve (B2B). - Nivel të lartë shkollimi akademik me mesatare të lartë- Aftësi të forta në marketing dhe shitje.- Komod me lëvizjet në terren dhe në drejtim mjeti. Aplikimi duhet të dërgohet në adresën info@expocity.al duke vënë në subjekt titullin e pozicionit për të cilin aplikohet. Ne falenderojmë të gjithë aplikantët, por vetëm aplikantët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen

Botuar më 20/07/2018

“iMedia”, pjesë e Çelësi Media Group, e cila ofron zgjidhje interaktive të marketingut dhe prezencës online të bizneseve, kërkon të angazhojë në ekipin e saj një Specialist

/Specialiste të Marketingut Online. Pozicioni mbulon detyrat e mëposhtme: 1.Realizimi i komunikimeve masive nëpërmjet platformave online; 2.Menaxhimi i fushatave promocionale në platformat Facebook Google AdWords; 3.Përditësimi dhe mirëmbajtja e portaleve, aplikacioneve dhe prodhimeve të tjera të sektorit. Për tu bërë pjesë e “iMedia” duhet të plotësoni kriteret e mëposhtme: •Përvojë e mëparshme në optimizimin dhe mirëmbajten e platformave online dhe rrjeteve sociale;•Njohja në nivel mesatar e platformave si Facebook, Wordpress, Google, etj; •Aftësi në përdorimin e aplikacioneve të design (Adobe Photoshop); •Njohuri shumë e mirë e gjuhës angleze; •Njohuri në gjuhët e programimit si: HTML, HTML5, CSS, JavaScript. Për të aplikuar për këtë pozicion, dërgoni CV-në tuaj sëbashku me një portofol punimesh në adresën e email-it. Lutem citoni në subjektin e email-it pozicionin për të cilin aplikoni

Botuar më 20/07/2018

IMedia”, pjesë e Çelësi Media Group, e cila ofron zgjidhje interaktive të marketingut dhe prezencës online të bizneseve, kërkon të angazhojë në ekipin e saj një Specialist

/Specialiste të Mediave Sociale. Pozicioni mbulon detyrat e mëposhtme: 1.Konceptimi dhe përgatitja e strategjive për komunikimet në mediat sociale duke i shoqëruar ato me media-planet përkatëse; 2.Përgatitja vizuale e komunikimeve dhe ekzekutimi i tyre; 3.Ideimi dhe menaxhimi i fushatave promocionale në mediat sociale; Për tu bërë pjesë e “iMedia” duhet të plotësoni kriteret e mëposhtme: •Përvojë e mëparshme në menaxhimin e mediave sociale; •Njohuri shumë e mirë e platformave të rrjeteve sociale Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube, Twitter, Pinterest, etj; •Aftësi në përdorimin e aplikacioneve të design; •Njohuri shumë e mirë e gjuhës angleze; Për të aplikuar për këtë pozicion, dërgoni CV-në tuaj sëbashku me një portofol punimesh në adresën e email-it. Lutem citoni në subjektin e email-it pozicionin për të cilin aplikoni

Botuar më 20/07/2018

Expo City Albania (www.expocity.al) shpall vakant pozicionin Menaxher shitjesh

I cili është përgjegjës për të gjitha aspektet e promovimit dhe shitjes së shërbimeve të ofruara nga Expo City, duke realizuar detyrat e mëposhtme: 1. Kontaktimin e të gjithë klientëve të synuar, prezantimin e tyre bindës me aktivitetet ekspozuese dhe përfitimet që rrjedhin nga pjesëmarrja në këto aktivitete dhe shitjen e hapësirave ekspozuese. 2.Ndjekjen dhe garantimin e plotësimit të të gjithë shërbimit të ofruar Klientit, duke garantuar hapësirën dhe facilitetet që i ofrohen.3. Ndjekjen dhe garantimin e procesit të kontraktimit, faturimit dhe arkëtimit të shërbimit në fjalë. Kërkesat- Përvojë të mëparshme në pozicion shitjesh në një kompani që ofron shërbime kundrejt bizneseve (B2B). - Nivel të lartë shkollimi akademik me mesatare të lartë- Aftësi të forta në marketing dhe shitje.- Komod me lëvizjet në terren dhe në drejtim mjeti. Aplikimi duhet të dërgohet në adresën info@expocity.al duke vënë në subjekt titullin e pozicionit për të cilin aplikohet. Ne falenderojmë të gjithë aplikantët, por vetëm aplikantët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen

Botuar më 20/07/2018

Agjensia Imobiliare Primis Real Estate Kërkon të punësojë Agjent/e imobiliar

Te kete aftesi komunikative, te njohe mire te pakten nje gjuhe te huaj, te njohe punen ne terren. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit ose te paraqiten prane zyrave tona ne adresen, Tiranë, Adresa: Gjergji Center, kati 6

Botuar më 19/07/2018

IRIS COSMETIC ne kuader te zgjerimit te aktivitetit jane hapur pozicionet e punes si me poshte si Supervizor

Shitjesh. Te kete eksperience pune ne kete fushe. Aplikoni me CV ne zyrat e Iris Cosmetic, Tiranë, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km1, prane spitalit Salus&Vodafone

Botuar më 18/07/2018

IRIS COSMETIC ne kuader te zgjerimit te aktivitetit jane hapur pozicionet e punes si me poshte si Agjent shitjesh

Te kete eksperience pune ne kete fushe. Aplikoni me CV ne zyrat e Iris Cosmetic, Tiranë, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km1, prane spitalit Salus&Vodafone

Botuar më 18/07/2018

Karta Extra është një kartë besnikërie që përdoret në një grup biznesesh të sektorëve të ndryshëm që u ofrojnë konsumatorëve përfitimin e pikëve për çdo blerje që kryejnë në dyqane Kërkon të punësojë Agjente terreni

Detyrat e Agjentes janë:1. shpërndarja e kartave tek konsumatorët2. nxitja e konsumatorëve në përdorimin e kartës3. ruajtja e komunikimit me biznesin për mirëfunksionimin e netëork-ut.Për tu bërë pjesë e “Kartës Extra” duhet të plotësoni kriteret e mëposhtme:1. Përvojë të mëparshme në pozicionin e agjentit të terrenit2. Të keni përfunduar arsimin e lartë Bachelor ose të jeni në ndjekje3. Të pëlqeni të komunikoni me persona të ndryshëm, Adresa: Tirane, Rruga e Kavajes, afer qendres Globe

Botuar më 18/07/2018