Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

DYQANI I PARFUMEVE PARFLOVA Kërkon të punësojë Menaxhere

Me eksperience, pa angazhime, paga e kenaqshme 40.000leke, mosha deri ne 35 vjec, Adresa: Tirane

Botuar më 16/07/2018

Global logistic Kërkon të punësojë Sistemuese

Raftesh ne market. Me eksperience pune min 2 vjecare. Mosha deri ne 30 vjec. Paga e kenaqshme. 6 Dite te javes pune, e diela pushim. Personat e interesuar te dergojne Cv me foto tek adresa e emailit, Adresa: Tirane

Botuar më 14/07/2018

Global logistic Kërkon të punësojë Vajza promocioni

Me eksperience pune min 2 vjecare. Mosha deri ne 30 vjec. Paga e kenaqshme+ siguracione. 4 Dite te javes pune, 7 orarsh. Personat e interesuar te dergojne Cv me foto tek adresa e emailit, Adresa: Tirane

Botuar më 14/07/2018

"Murebest" shpk. Kompania Lider ne fushen e mobilimit Kërkon të punësojë Arkitekte

Femer / Mashkull. Kualifikimet/Kerkesat. Te kete aftesi shume te mira komunikuese, te njohe shume mire programet e kompjuterit Sketch Up, Autocad, Photoshop dhe 3D Max. Te jete njohes/e shume e mire e gjuhes Italiane dhe Angleze. (Preferohet me eksperience ne fushen e arredimit). Te interesuarit te dergojne CV-ne me fotografi ne adresen e email-it, Tiranë

Botuar më 13/07/2018

Online Marketing Academy Kërkon të punësojë Specialiste

Kontrata: Kohe e plote | Leke |

Online Marketing Academy an e-learning Digital Marketing Company is currently recruiting a Communications Specialist who will manage our external and internal communications.Job Description:We are looking for an enthusiastic Communications Specialist to manage our external and internal communications. You will promote a positive public image and control the dissemination of information on our company’s behalf.Phenomenal communication and copywriting skills make a strong communications specialist. Experience in corporate communications and project management are important qualities too. Your enthusiasm and positive attitude will help you gain the trust of colleagues and external parties alike.Responsibilities:- Develop effective corporate communication strategies- Manage internal communications (memos, newsletters etc.)- Draft content (e.g. press releases) for mass media or company website- Organise initiatives and plan events or press conferences- Liaise with media and handle requests for interviews, statements etc.- Collaborate with marketing professionals to produce copy for advertisements or articles- Perform “damage control” in cases of bad publicity- Facilitate the resolution of disputes with the public or external vendors- Assist in communication of strategies Proven experience as communications specialist- Knowledge in content production is a plus- Knowledge in copywriting and editing- Solid understanding of project management pr, Tiranë, Adresa: Rruga Gjik Kuqali

Botuar më 12/07/2018

Kompania Gjermane HYLA Kërkon të punësojë Agjent terreni

Me ose pa eksperience pune, page baze + perqindje, mosha 22-35 vjec, kushti i vetem te kene mjet personal, Tiranë

Botuar më 12/07/2018

“iMedia”, pjesë e Çelësi Media Group, e cila ofron zgjidhje interaktive të marketingut dhe prezencës online të bizneseve, kërkon të angazhojë në ekipin e saj një Specialist

/Specialiste të Marketingut Online. Pozicioni mbulon detyrat e mëposhtme: 1.Realizimi i komunikimeve masive nëpërmjet platformave online; 2.Menaxhimi i fushatave promocionale në platformat Facebook Google AdWords; 3.Përditësimi dhe mirëmbajtja e portaleve, aplikacioneve dhe prodhimeve të tjera të sektorit. Për tu bërë pjesë e “iMedia” duhet të plotësoni kriteret e mëposhtme: •Përvojë e mëparshme në optimizimin dhe mirëmbajten e platformave online dhe rrjeteve sociale;•Njohja në nivel mesatar e platformave si Facebook, Wordpress, Google, etj; •Aftësi në përdorimin e aplikacioneve të design (Adobe Photoshop); •Njohuri shumë e mirë e gjuhës angleze; •Njohuri në gjuhët e programimit si: HTML, HTML5, CSS, JavaScript. Për të aplikuar për këtë pozicion, dërgoni CV-në tuaj sëbashku me një portofol punimesh në adresën e email-it. Lutem citoni në subjektin e email-it pozicionin për të cilin aplikoni

Botuar më 10/07/2018