Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MENAXHER MARKETINGU

Shoqeria Coffee Club shpk Lavazza

Kërkon të punësojë

Kriteret

DHE SHITJESH ndihmon në planifikimin dhe zhvillimin e strategjive të shitjes dhe marketingut, menaxhimin e marrëdhënieve me klientin, hartim kontratash si dhe bashkëpunimin me strukturat vartëse për realizimin e shitjeve. DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË* Të krijojë dhe propozojë te bordi strategjik strategji marketingu. * Hartimin e fushatave sezonale për rritjen e shitjeve. * Njohja e realitetit shqiptar me qëllim përshtatjen e strategjive dhe fushatave të marketing. * Të krijojë mardhënie bashkëpunimi. * Të ketë njohuri në DIGITAL MARKETING. * Hartimi i buxhetit vjetor të marketingut, ndjekja dhe realizimit të tij. * Drejton grupin në realizimin e objektivave. * Përfaqësimi i kompanise në evente dhe media të ndryshme. * Manaxhimi i kanaleve sociale të medias së kompanise. * Përgatit analiza të tregut, të konkurrencës, të ?mimeve, të kënaqësisë së klientit, të elementeve plotesues etj. Vajza te moshes 20 - 35 vjec. Dergoni CV ne: coffeeclubtr@yahoo.com

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

coffeeclubtr@yahoo.com
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 08/10/2019

)