Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

LAVAZH Kërkon të punësojë Punetor lavazhi

Përshkrim

Me eksperience pune dhe te jete familjar, Adresa: Ish fusha e aviacionit, perball lokal Oslos

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime ndihmëse të mbikqyrjes, mirëmbajtjes dhe pastrimit
Lavazh, punetor lavazhi

Botuar më 15/05/2018

Telefon