Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, CHAP. Prioritet kane perso...

Botuar më 06/12/2019
shume e kenaqshme

OPERATOR KOMPANIA MASGLASS Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per sherbimin ndaj klienteve. Te kete aftesi te mira komunikuese. Te zoteroje programet baze kompjuterike. Preferohet te dije gjuhe te huaj (anglisht). Mosha nen 35 vjecTe interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit ose te paraqiten ne adresen:, Adresa: Rruga Bedri Karaici, perballe fabrikes Birra Tirana, Tiranë

Botuar më 10/12/2019
e kenaqshme

PUNETOR KOMPANIA MASGLASS Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ne veshjen e xhamave me qese, me eksperience pune, te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit ose te paraqiten ne adresen:, Adresa: Rruga Bedri Karaici, perballe fabrikes Birra Tirana, Tiranë

Botuar më 10/12/2019
e kenaqshme

PUNONJESE Kompania Jone Prestigjoze Kërkon të punësojë

Paga: Page 500-1000 Euro |

Te jene te paraqitshme, te kene njohuri te gjuhes angleze, mosha 18-30 vjec, ofrohen kushte te mira pune, te interesuarat te kontaktpjne ne numrin e telefonit

Botuar më 09/12/2019
Page 500-1000 Euro

FURRTAR / FURRXHI Furre Buke Kërkon të punësojë

Paga: paga e kenaqshme |

/ Specialist Brumi, preferohet me eksperience te meparshme pune, jane te mirpritur dhe ata qe kane deshire te mesojne, Adresa: Ish Parku i Autobuzave

Botuar më 09/12/2019
paga e kenaqshme

FOTOGRAF Kerkohet

Paga: 30.000 leke |

Puna me kohe te plote. Te dijne gjuhe te huaj italisht dhe anglisht, Adresa: Rruga kavajes

Botuar më 09/12/2019
30.000 leke

MENAXHER/E MARKETINGU Kompani Private Kërkon të punësojë

Paga: * KOMPANIA JONE OFRON PAGE BAZE + PERQINDJE (%) |

Adresa: Per me teper lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 07/12/2019
* KOMPANIA JONE OFRON PAGE BAZE + PERQINDJE (%)

FURRTAR / FURRXHI FURRE BUKE-PASTICERI ISTANBUL BAKLAVA Kërkon të punësojë

Paga: paga e kenaqshme |

Te interesuarat te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rruga e Kavajes, afer Xhamise

Botuar më 06/12/2019
paga e kenaqshme

SHITESE FURRE BUKE-PASTICERI ISTANBUL BAKLAVA Kërkon të punësojë

Paga: paga e kenaqshme |

Te interesuarat te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rruga e Kavajes, afer Xhamise

Botuar më 06/12/2019
paga e kenaqshme

AGJENT KOMPANIA GJERMANE PRO - AQUA ofron mundesi punesimi per te rinj dhe te reja (kane avantash aplikantet çift).

Paga: * Rroge baze + Perqindje %. |

Part Time ose Full Time. Mjafton vetem te keni makinen tuaj, nje komunikim te mire dhe beheni pjese e KOMPANISE TONE. * Fitime te pakufizuara, bonuse javore dhe mujore! * Mosha 20 - 40 vjeç

Botuar më 06/12/2019
* Rroge baze + Perqindje %.

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, CHAP. Prioritet kane personat me eksperience pune ne kete fushe, Tiranë

Botuar më 06/12/2019
shume e kenaqshme
)