Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, CHAP. Prioritet kane perso...

Botuar më 21/01/2020
shume e kenaqshme

MENAXHER/E MARKETINGU Kompani Private Kërkon të punësojë

Paga: * KOMPANIA JONE OFRON PAGE BAZE + PERQINDJE (%) |

Adresa: Per me teper lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 26/01/2020
* KOMPANIA JONE OFRON PAGE BAZE + PERQINDJE (%)

SANITARE Palestra Magnet Gym Fit Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, mosha 40 e siper, Adresa: Rr.Frosina Plaku, Tiranë

Botuar më 25/01/2020
e kenaqshme

OPERATOR Infosale shpk CALL CENTER GREK KERKON TE PUNESOJE PERSONA TE TE GJITHA MOSHAVE, QE TE FLASIN SHUME MIRE GJUHEN GREKE NE POZICIONIN

Paga: Paga te larta + bonus |

Ngritje ne detyre. mundesi zhvillimi brenda pozicionit te punes, te interesuarit te kontaktojne:, Adresa: Bulevardi 18 Shtatori, Gjirokaster, Gjirokastër

Botuar më 23/01/2020
Paga te larta + bonus

OPERATOR INFOVEST Shpk Call Center Grek kerkon te punesoje persona te te gjitha moshave, qe te flasin shume mire gjuhen greke ne pozicionin

Paga: Paga te larta + bonus |

Ngritje ne detyre. mundesi zhvillimi brenda pozicionit te punes, te interesuarit te kontaktojne:, Adresa: Blv. Gjergj Fishta, Tiranë

Botuar më 23/01/2020
Paga te larta + bonus

AGJENT SHITJESH Kompani Prodhimi & Distributioni me qender ne Tirane Kërkon të punësojë

Paga: Paga 60.000 leke |

Ne Terren per qytetet Tirane/Durres, Adresa: Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:, Tiranë

Botuar më 23/01/2020
Paga 60.000 leke

PUNETOR FM Reklama Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Prodhimi dhe Montimi. Te interesuarit te kontaktojne ne numerin

Botuar më 23/01/2020
e kenaqshme

SANITARE Kompania GLOBE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Mosha 30-45 vjec. Te interesuarat te kontaktojne ne nr e tel, Adresa: Rr”Kavajes”, Nd.124, H. 10, Kati 2, Tiranë

Botuar më 22/01/2020
e kenaqshme

AGJENT SHITJESH Kompani Prodhimi & Distribucioni me qender ne Tirane Kërkon të punësojë

Paga: Paga shume e kenaqeshme + bonus mbi shitjet |

Ne terren per zonen e Shkodres & Lezhes

Botuar më 21/01/2020
Paga shume e kenaqeshme + bonus mbi shitjet

SHOFER KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Mosha nen 55 vjec. Te kete patente C dhe CHAP, Tiranë

Botuar më 21/01/2020
e kenaqshme
)