Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KOMPANIA FANER Kerkon te Punesoje Menaxher/ Agjent shitjesh

Paga: shume e kenaqshme |
Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Publiciteti, marketingu dhe komunikimi
Kompania faner kerkon te punesoje menaxher/, agjent shitjesh
Përshkrim

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, prioritet kane personat me eksperience pune ne kete fushe, Tiranë

Paga: shume e kenaqshme

Botuar më 18/07/2019

Telefon
Email