Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

KOMPANIA FANER Kerkon te Punesoje Menaxher/ Agjent shitjesh

Paga: shume e kenaqshme |

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, prioritet kane personat me...

Botuar më 19/08/2019
shume e kenaqshme

Profesionisti Kërkon të punësojë Graphic designer

Qëllimi i Pozicionit: Marrja përsipër e përgjegjësive për të gjitha aspektet e konceptimit dhe realizimit të kreativës dhe grafikës në funksion të shërbimeve dhe produkteve të ofruara nga Kompania. Aftësi të forta kompjuterike me përvojë të mëparshme në përdorimin e programeve Paketa Adobe (Indesign, Photoshop, Illustrator, Acrobat). Njohja e programeve shtesë të Adobe (Aftereffects dhe Animate) si dhe softet 3D (3D max, Cinema 4D, Scetchup përbëjnë avatazh. Aftesi shume te mira komunikuese. I orientuar drejt arritjes së rezultateve. Aftësi për të ndërtuar marrëdhënie të forta me Klientët.Te punojë me integritet, përkushtim dhe motivim në interesin më të mirë të Kompanise, në emër të një klienti, i cili është një nga agjencitë marketing më të mirënjohura në shqipëri, po rekruton, mban komunikim të vazhdueshëm me menaxherin e projektit/klientin që nga fillimi deri në perfundimin e një kreative me qëllim realizimin 100% të kërkesës së tij/klientit. garanton përkthimin e synimeve të menaxherit të projektit/klientit në strategji kreative. kontribuon aktivisht me sugjerime tek menaxheri i projektit/klienti në lidhje me kreativa të ndryshme. krijon dhe prezanton kreativa të ndryshme publicitare në kohën dhe cilësinë e kërkuar nga menaxheri i projektit/klienti. garanton saktësinë e materialeve të prodhuara në nivel përpuethshmërie me kërkesat e menaxherit të projektit/klientit në anën konceptuale dhe vizuale. kujdeset për anën drejtshkrimore të materialeve duke njoftuar menaxherin e projektit/klientin. azhornohet me zhvillimet më të fundit të teknologjisë sidomos në aspektin komunikim, marketing dhe publicitet. njofton dhe sugjeron orientime në lidhje me furnitorë të jashtëm për kreativa të ndryshme të cilat mund të nënkontraktohen. garanton ruajtjen dhe arshivimin e duhur të dokumentacionit për çdo punë të kryer.detyra te tjera sic nevojiten/kërkohen., te interesuarit janë të ftuar të dërgojnë aplikimin e tyre si dhe portofolin e puneve, tek adresa

Botuar më 23/08/2019

Kerkohet Shofer

Per shitje ne terrem. Me ose pa eksperience pune. Paga dhe Kushte pune shume te kenaqshme. Te kene makine Personale, Tiranë, personat e interesuar te kontaktojne ne nr e kontaktit

Botuar më 23/08/2019

Kompania Agro Farm sh.p.k Kërkon të punësojë Shofer

Per tricikel(piaggio).Mosha nga 22 - 30 vjec, te zoteroj patenten e klasit B, dhe te kete eksperience te meparshme me tricikel ose motor te thjesht

Botuar më 23/08/2019

KOMPANIA "PRO AQUA" INTERNATIONAL Kërkon të punësojë Menaxher/e shitjesh

Mosha 20 - 40 vjeç. Kusht i domosdoshem te kene makine personale. Page baze + %. Per me teper kontaktoni ne:

Botuar më 23/08/2019

Hotel Selvia Pastruese

Puna me dy turne, 7 ore. Paga e kenaqshme+ siguracione, Tiranë, Adresa: Tek Selvia

Botuar më 22/08/2019

Sicily By Car Autoeuropa shpk kerkon te punesoje vajza edhe djem si Sherbim klienti

Per dhenien e makinave me qera prane Zyrave ne Rinas, Puna eshte me dy turne. Te interesuarit kerkohet te njohin mire gjuhen italiane, angleze si edhe te kene patente per drejtim mjeti. Gjithashtu kerkohen aftesi te mira komunikimi

Botuar më 19/08/2019