Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Kompania "Argjiro Group Sh.p.k" me eksperiencë 17 vjeçare në tregun shqiptar, Kërkon të punësojë Magazinier

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Publiciteti, marketingu dhe komunikimi
Kompania "argjiro group sh.p.k" me eksperiencë 17 vjeçare në tregun shqiptar,, magazinier
Përshkrim

/ Shofer për rrethin e Tiranës.Personi përkatës duhet të plotësojë kriteret si më poshtë:• Arsim i mesëm & i lartë• Mosha 25-40 Vjeç• Eksperienca pune të kësaj fushe • Leje drejtimi të tipit B Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV në e-mail: info@argjiro.eu, Tiranë


Botuar më 12/06/2019

Email