Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë Agjent shitjesh

Paga: shume e kenaqshme |

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, prioritet kane personat me eksperience pune ne kete fushe, Tiranë

Botuar më 19/02/2019
shume e kenaqshme

Minardi Led Kërkon të punësojë Punetor

Per prodhim montim reklamash. Preferohet te kete eksperience ne drejtim Furgoni

Botuar më 19/02/2019

VIVENSO ALBANIA OFRON 20 VENDE TE LIRA PUNE PER: Agjent/e tregtare

Me ose pa eksperience pune. Aplikantet ne çift kane avantazh. Mosha 22–45 vjeç. Te kene aftesi te mira komunikimi. Kusht i domosdoshem te disponojne makine personale. Kompania jone ofron page baze + % (fitime shume te larta), Adresa: Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 19/02/2019

SHOQATE BAMIRESIE Kërkon të punësojë Punonjes

Paga: E kenaqshme |

SHOQATA KERKON TE PUNESOJE DJEM DHE VAJZA

Botuar më 19/02/2019
E kenaqshme

Homeplus Kërkon të punësojë Asistente zyre

Kontrata: Kohe e plote |

Arsimi: i larte, Gjuhet e huaja: anglisht - italisht, Detyrat1. Pergjegjese per korrespondencen telefonike dhe elektronike.2. Perpunimi i materialeve mbi pronat, publikimi i tyre ne website, shperndarja dhe azhornimi i listimeve te reja dhe ekzistuese ne portale.3. Te mbaje komunikimet me agjentet ne terren, te beje ndjekjen dhe progresin e takimeve te agjenteve.4. Te kujdeset per dokumentimin dhe arshivimin periodik te dokumentacionit te zyres.5. Te plotesoje kontratat dhe formularet e klienteve qe paraqiten ne zyre.6. Te mbaje komunikim te vazhdueshem me kompanite dhe klientet e zyres per cdo ndryshim apo risi.7. Raportim periodik te ecurise se punes tek administratori i kompanise.Kualifikimet / Kërkesat1. Te kete arsim te larte2. Te zoteroje programet baze kompjuterike (word, excel, power point)3. Te kete njohuri te gjuhes angleze ose italiane4. Te kete aftesi shume te mira komunikimi5. Te kete aftesi te punes ne grup6. Te jete e mireorganizuar ne pune dhe mbajtje dokumentacioni7. Mosha mbi 25 vjec.8. Eksperienca e punes perben avantazh. (Referenca nga punedhenesit e merparshem)ShënimeAplikantet mund te dergojne CV-ne e tyre ne adresen e mailit: info@homeplus.alVetem kandidatet e perzgjedhura do te kontaktohen per interviste., Tiranë, Adresa: Bllok

Botuar më 19/02/2019

Muzik Live kerkon te punesoje: Valltare

Me ose pa eksperience pune. Akomodimi i siguruar. Paga 40 Euro ne nate+bakshish dhe perqindje. Punetoret pajisen me vize pune 3-6 muaj dhe siguracione. Te interesuarat te kontaktojne ne nr e tel, Tiranë, Adresa: Tetove, Maqedoni

Botuar më 19/02/2019

J"ADORE AKSESOR Kërkon të punësojë Shitese

5 Punonjese. Puna 6 oraresh, me dy turne: Turni I 08.00-14.00 Turni II 15.00-21.00 Te jene te disponueshme per tu alternuar me te dyja turnet. Preferohen dhe studente per orarin e mbasdites. Paga e Kenaqshme. Te interesuarat te dergojne eksperiencat e punes(nese kane) ne viber ose Whats ap, Tiranë, Adresa: Rruga Sami Frasheri, Bllok

Botuar më 18/02/2019

FOTOKOPJE "E PRINT" Kërkon të punësojë Punonjese

Femer. Me ose pa eksperience pune. Mosha 18-28 vjec, turni i pare, paga 25.000 Leke + siguracione te paguara+nje dite ne jave pushim. Orari i punes 07.00-15.00, Adresa: Rruga Muhamed Gjollesha, Rruge Kryesore, Inxhinieria e Ndertimit

Botuar më 18/02/2019

Çelësi Media Group (Gazeta Çelësi, Albania Yellow Pages, Infokult, Karta Extra, Explore Albania, Çelësi Communication) Grupi lider në sigurimin & ofrimin e informacionit praktik Kërkon të punësojë Drejtues sektori

Drejtuese Shitjesh dhe Marketingu. Kandidati/ja duhet të ketë provuar më parë ngritjen dhe drejtimin e një ekipi që marketon dhe shet shërbime; të kontaktojë klientë potencialë për t’iu ofruar atyre risitë më të fundit të informacionit dhe marketingut; të ketë përfunduar arsimin e lartë në profilin e marketingut. Ky pozicion ju ofron mundësinë që të shpalosni aftësitë tuaja duke: 1.Planifikuar dhe organizuar mbulimin territorial të shërbimeve të ofruara me klientelë dhe buxhete të synuara. 2.Mobilizuar dhe motivuar Ekipin e Shitjeve në performancë të matur me intervale kohore. 3.Përshtatur shërbimet e kompanisë sipas ndryshimeve dhe kërkesave të tregut. 4.Planifikuar dhe ekzekutuar marketimin e këtyre shërbimeve drejt klientelës së synuar. Për të aplikuar për këtë pozicion ju lutemi dërgoni një Curriculum Vitae të detajuar në adresën e emailit

Botuar më 17/02/2019