Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

J"ADORE AKSESOR Kërkon të punësojë Shitese

5 Punonjese. Puna 6 oraresh, me dy turne: Turni I 08.00-14.00 Turni II 15.00-21.00 Te jene te disponueshme per tu alternuar me te dyja turnet. Preferohen dhe studente per orarin e mbasdites. Paga e Kenaqshme. Te interesuarat te dergojne eksperiencat e punes(nese kane) ne viber ose Whats ap, Tiranë, Adresa: Rruga Sami Frasheri, Bllok

Botuar më 17/12/2018

Evolflex Albania Shpk Kërkon të punësojë Operatore

Femer ne gjuhen shqipe. Jeni studente dhe deshironi te punoni por oraret e shkolles ju pengojne. Atehere ejani tek ne dhe caktoni vet orarin e punes, 8 ,6 ,4 ore. Rroga baze 240000 +%, Adresa: Rruga Frang Bardhi, Qendra Kristal Center, Kati i dyte.

Botuar më 15/12/2018

FOTOKOPJE "E PRINT" Kërkon të punësojë Punonjese

Femer. Me ose pa eksperience pune. Mosha 18-28 vjec, turni i pare, paga 25.000 Leke + siguracione te paguara+nje dite ne jave pushim. Orari i punes 07.00-15.00, Adresa: Rruga Muhamed Gjollesha, Rruge Kryesore, Inxhinieria e Ndertimit

Botuar më 15/12/2018

KOMPANI GJERMANE Kërkon të punësojë Menaxher/e te pergjithshem

Me eksperience pune ne kete profil. Te jete Lider me aftesi te spikatura organizative, administrative, me aftesi te plota per komunikimin. Te kene prezence. Mosha 25 - 40 vjeç. Preferohet te komunikoje Anglisht. Te interesuarit te dergojne CV me foto ne: shpetim.dani7@gmail.com, Adresa: Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 14/12/2018

Primis Kërkon të punësojë Avokat

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 100.000 Leke |

Arsimi: master niv.2, Leje drejtimi: kategoria b, Gjuhet e huaja: anglisht - italisht, Programet kompjuterike: microsoft office, Zyra Primis me adrese rruga Murat Toptani po rekruton Avokat. Kandidati duhet te jete i pajisur me License Avokatie. Te kete eksperience te meparshme ne kete fushe. Te zoteroje mire gjuhen Italiane dhe Angleze. Te interesuarit te na kontaktojne ne numrin 0689063666,, Tiranë, Adresa: Tiranë, Adresa: Rruga Murat Toptani, Gjergji Center, Kati

Botuar më 14/12/2018
Paga: 100000 Leke

Primis Real Estate Kërkon të punësojë Agjent immobiliar

Kontrata: Kohe e pjesshme | Paga: 25.000 Leke |

Arsimi: i larte, Gjuhet e huaja: anglisht, Programet kompjuterike: microsoft office, Zyra Primis me adrese rruga Murat Toptani po rekruton eksperte ndermjetsimi. Detyra juaj kryesore eshte te ndermjetsoni me sukses transaksionin e shitjes (blerjes) ose dhenies (marrjes) me qera te nje prone te paluajtshme si ekspert ne nje ekip profesionistesh. Profili i kandidatit: Preferohet arsimi i larte, vecanerisht ne deget Menaxhim, Marketing. Preferohet me eksperience te meparshme ne shitje. Te jete korrekt, kembengules, komunikues dhe me aftesi te mira negociuese. Te jete bashkepunues me te tjeret dhe me sens te mire organizimi. Kandidatet te cilet kane eksperience te meparshme ne kete sektor kane bonuse te vecanta. Page baze + komisione ne baze te shitjeve mujore., Tiranë, Adresa: Rruga Murat Toptani, Gjergji Center, Kati 6

Botuar më 14/12/2018
Paga: 25000 Leke

Primis Real Estate Kërkon të punësojë Agjent immobiliar

Kontrata: Kohe e pjesshme | Paga: Me marreveshje |

Arsimi: i larte, Gjuhet e huaja: anglisht - italisht, Programet kompjuterike: microsoft office, Zyra Primis me adrese rruga Murat Toptani po rekruton eksperte ndermjetsimi. Detyra juaj kryesore eshte te ndermjetsoni me sukses transaksionin e shitjes (blerjes) ose dhenies (marrjes) me qera te nje prone te paluajtshme si ekspert ne nje ekip profesionistesh. Profili i kandidatit: Preferohet arsimi i larte, vecanerisht ne deget Menaxhim, Marketing. Preferohet me eksperience te meparshme ne shitje. Te jete korrekt, kembengules, komunikues dhe me aftesi te mira negociuese. Te jete bashkepunues me te tjeret dhe me sens te mire organizimi, Tiranë, Adresa: Rruga Murat Toptani, Gjergji Center, Kati 6.

Botuar më 14/12/2018
Me marreveshje

Primis Real Estate Kërkon të punësojë Asistente zyre

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 30.000 Leke |

Arsimi: i larte, Gjuhet e huaja: anglisht, Programet kompjuterike: microsoft office, Ofroj vend pune si Menaxhere Zyre, Tirane. Kandidati duhet te kete perfunduar arsimin e larte dhe te kete njohje shume te mire te gjuhes angleze. Te kete aftësi të shkëlqyera organizative dhe koordinuese, dhe njohuri shumë të mira të Microsoft Office. Kandidatet me eksperiencë pune në pozicione të ngjashme kane avantazh., Tiranë, Adresa: Rruga Murat Toptani, Gjergji Center, Kati 6.

Botuar më 14/12/2018
Paga: 30000 Leke

KENDI’S FLOWERS Kërkon të punësojë Shitese

Me eksperience pune. Mosha deri ne 35 vjec, Tiranë, Adresa: Ne hyrje te Ali Demit, 80m larg shkolles “1 Maji”

Botuar më 14/12/2018

Park Construction Kërkon të punësojë Punonjes sherbimi

/Operator te prese bileta per parkimin e makinave page e kenaqshme, Mosha 30-50 vjec, Adresa: Rruga e Kavajes, Kompleksi i Delijorgjit

Botuar më 13/12/2018