Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

VIDEOCHAT STUDIO is looking for:

Female webcam models. Must be intelligent, flirty and have a possitive attitude. Must be at least 18 years old and speak/write english in a conversational level. We offer: luxurious place of work. Salary at least 2000$/month, Flexible shifts. Contact now:, Tiranë

Botuar më 18/03/2019

KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë Agjent shitjesh

Paga: shume e kenaqshme |

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, prioritet kane personat me eksperience pune ne kete fushe, Tiranë

Botuar më 18/03/2019
shume e kenaqshme

Pastrim Kimik Alfa Kërkon të punësojë Punetore

Me ose pa eksperience pune, paga e kenaqeshme., Adresa: Komuna e Parisit Perballe BKT

Botuar më 18/03/2019

LAVAZH Kërkon të punësojë Punetor lavazhi

Me eksperience pune, puna me kohe te plote, Adresa: Rruga Artan Lenja

Botuar më 18/03/2019

Global Edge me eksperience disa vjecare ne treg, kerkon te punesoje Agjent marketingu

Nese je i afte ne komunikim, ke eksperience te meparshme ne Tele Marketing, ju mund te beheni pjese e nje kompanie serioze!Cfare kerkohet: Aftesi te mira komunikimi Disponibilitet pune, Full Time, Gjuhe te folur anglisht, italisht, spanjisht ose gjermanisht. Kane perparesi personat me eksperience.Cfare ofrohet: Trajnime te vazhdueshme para dhe pas punesimit, Kontrate sipas Ligjit Te Punesimit ne Shqiperi Vlersim ne baze te performances.Te interesuarit te dergojne CV ne adresen tone te emailit dhe te perzgjedhurit mund te paraqiten ne zyrat qendrore te Global Edge Research per te zhvilluar nje interviste,, Adresa: Rr. e Kavajes, Poshte kryqezimit 21 Dhjetori, Tregu 100 Vitrinat, tek Poligoni, kati 2-te

Botuar më 18/03/2019

Agjencia e Punësimit ‘’Profesionisti’’ pjesë e ‘’Çelësi Media Group ‘’, vjen në tregun Shqiptar me qëllim revolucionarizimin e tregut të punësimit. Kërkon të punësojë Zhvillues webmaster

Përshkrimi i punës:Zhvillues/Webmaster duhet të garantojë: • Perceptimin dhe konceptimin e qartë të kërkesës së Klientit• Garantimin e realizimit të kësaj kërkese nëpërmjet përkthimit të biznesit në teknologji.• Prodhon produkt dhe shërbim me cilësi dhe profesionalizëm maksimal• Garanton mirëmbajtjen dhe funksionimin e platformave dhe teknologjisë mbështetëse• Përthith informacion dhe njohuri me zhvillimet dhe avancimet e shërbimeve të fushës dhe ndryshimet e pritshme të kërkesave të Klientëve.• Garanton saktësinë e materialeve të prodhuaraAftesite dhe njohurite e kerkuara:• Diplome e shkencave kompjuterike• Njohje te mire te gjuhes se programimeve (PHP, .Net)• Njohje te mira te HTML, Java Script, CSS• Njohje te mire te platformave (Word Press, Drupal, Joomla)• Marketing dixhital (SEO, Google Analytics, Google search Console,Google Adwarts)• Njohje te mira ne Photoshop • Te kete njohuri ne mirembajtjen e serverave te dedikuar.• Te kete njohuri ne fushatat viber/email marketing• Njohje te mire te gjuhes Angleze dhe Italiane• Eksperiencë minimumi 2 vjetPër të aplikuar për këtë pozicion ju lutemi dërgoni një Curriculum Vitae të detajuar në adresën e emailit

Botuar më 16/03/2019

VIVENSO ALBANIA ofron 20 vende te lira pune per: Agjent/e tregtare

Me ose pa eksperience pune. Aplikantet ne çift kane avantazh. Mosha 22–45 vjeç. Te kene aftesi te mira komunikimi. Kusht i domosdoshem te disponojne makine personale. Kompania jone ofron page baze + % (fitime shume te larta), Adresa: Per me teper informacion lutemi kontaktoni nga ora 09:00 / 17:00 ne:

Botuar më 15/03/2019

GERI SHPK Kërkon të punësojë Kontabiliste

Kontrata: Kohe e plote |

Eksperience: 1 vit - 5 vjet, Arsimi: i larte, Te dije te punoje ne programin Financiar Financa 5, Te kete njohuri mbi kontabilitetin, Tiranë, Adresa: Tirane Kashar, Lagjja Qafe e Kasharit, Rruga Autostrada Tirane-Durres Km 12, Ndertese 2-kateshe Nr. 73, mbrapa mobileri Royal, Na kontaktoni ne Nr. 0689090481

Botuar më 14/03/2019

L'Occitane En Provence Kërkon të punësojë Shitese

Per parfumeri- kozmetike. Te jete entuziaste, e komunikueshme dhe me eksperience te meparshme ne shitje. Preferohet me aftesi te mira te gjuhes Angleze., Tiranë, Adresa: Rr. "Sami Frasheri", perballe LSI

Botuar më 13/03/2019

AMERICAN COMPANY (kompani amerikane) Kërkon të punësojë Koordinatore

Motivated and ambitious candidates as Office Coordinator that are able to write speak and understand english at a efficient level, as well as the ability to multitask. We offer:Competitive SalaryComode and pleasant office space in the center of Tirana

Botuar më 13/03/2019