Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: baze + %, shume e kenaqshme |

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, CHAP. Prioritet kane perso...

Botuar më 17/10/2019
baze + %, shume e kenaqshme

SANITARE Kompani Pastrimi Lider ne Treg Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per dyqanet e veshjeve LC Waikiki dhe per piceri Era. Turni II

Botuar më 21/10/2019
e kenaqshme

PASTRUESE Hotel Selvia Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme+ siguracione |

Puna me dy turne, 7 ore, Adresa: Tek Selvia, Tiranë

Botuar më 21/10/2019
e kenaqshme+ siguracione

PUNONJES/E PASTRIMI Fondacioni Youth Albania Professional Services Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Puna me turne, 20 - 50 vjeç, personat e interesuar te paraqiten prane ambientit tone ne adresen, Adresa: Rr. "Don Bosko", perballe hotel Ferrarit, ne krah te Kishes.

Botuar më 21/10/2019
e kenaqshme

PUNETORE Punishte per Perpunim Patate Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(Femra) mosha deri ne 50 vjec, Adresa: Rr. Myslym Keta, perballe Profarmes

Botuar më 19/10/2019
e kenaqshme

OPERATOR Proxima Call Center Kerkon te punesoj urgjentisht 15 persona

Paga: fikse+bonus |

Ne gjuhen italiane për fushaten outbound appuntamenti TIM, Adresa: Zyra në Kryqezimin e 21 Dhjetorit

Botuar më 18/10/2019
fikse+bonus

FURRTAR / FURRXHI Furre Buke Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te interesuarit te kontaktojne ne numrine telefonit, Adresa: Ish Parku i Autobuzave

Botuar më 18/10/2019
e kenaqshme

MENAXHER MARKETINGU Shoqeria Coffee Club shpk Lavazza Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

DHE SHITJESH ndihmon në planifikimin dhe zhvillimin e strategjive të shitjes dhe marketingut, menaxhimin e marrëdhënieve me klientin, hartim kontratash si dhe bashkëpunimin me strukturat vartëse për realizimin e shitjeve. DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË* Të krijojë dhe propozojë te bordi strategjik strategji marketingu. * Hartimin e fushatave sezonale për rritjen e shitjeve. * Njohja e realitetit shqiptar me qëllim përshtatjen e strategjive dhe fushatave të marketing. * Të krijojë mardhënie bashkëpunimi. * Të ketë njohuri në DIGITAL MARKETING. * Hartimi i buxhetit vjetor të marketingut, ndjekja dhe realizimit të tij. * Drejton grupin në realizimin e objektivave. * Përfaqësimi i kompanise në evente dhe media të ndryshme. * Manaxhimi i kanaleve sociale të medias së kompanise. * Përgatit analiza të tregut, të konkurrencës, të ?mimeve, të kënaqësisë së klientit, të elementeve plotesues etj. Vajza te moshes 20 - 35 vjec. Dergoni CV ne: coffeeclubtr@yahoo.com

Botuar më 18/10/2019
e kenaqshme

DREJTUES SEKTORI Shoqeria Coffee Club shpk Lavazza Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

SEKTORI (SHPËRNDARJE). Kandidati/ja duhet të plotësojë këto kushte: • Arsim i mesëm (Preferohet arsim i lartë). • Të ketë eksperiencë pune. • Të njohë programet bazë të kompjuterit. • Të ketë aftësi shumë të mira drejtuese si edhe të ketë shpirtin e leader-it në vendimarrje. • Të njohë dhe flasë gjuhën angleze. • Preferohet mosha 30-45 vjec/e. • Të njohë mirë shtrirjen territoriale të Tiranës. Dergoni CV ne: coffeeclubtr@yahoo.com

Botuar më 18/10/2019
e kenaqshme

TEKNIK Shoqeria Coffee Club shpk Lavazza Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

EKSPRESI MASHKULL. Kualifikimet / Kërkesat: * Fizikisht i aftë për të mbajtur pesha. * Të ketë mbaruar minimalisht shkollën e mesme;profesionale. * Të ketë eksperiencë pune (teknik ekspresi); Energjik, korrekt, bashkëpunues, i aftë për të punuar i pavarur dhe të ketë dëshirë për punë. * Me banim në Tiranë. * Të zoteroj patente shoferi. Dergoni CV ne: coffeeclubtr@yahoo.com

Botuar më 18/10/2019
e kenaqshme

AGJENT KOMPANIA GJERMANE PRO - AQUA ofron mundesi punesimi per te rinj dhe te reja qofshin çift ose shoke

Paga: * Rroge baze + Perqindje %. |

Part Time ose Full Time. Mjafton vetem te keni makinen tuaj, nje komunikim te mire dhe beheni pjese e KOMPANISE TONE. * Fitime te pakufizuara, bonuse javore dhe mujore! * Mosha 20 - 40 vjeç

Botuar më 18/10/2019
* Rroge baze + Perqindje %.
)