Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

RECEPSIONISTE

Gazeta Çelesi

Kërkon të punësojë
MEDIA DHE KOMUNIKIMI

Kriteret

Kohe e pjesshme
Te kete aftesi komunikuese, prezantuese dhe shitese. Te kete pervoje te meparshme ne sherbimin me klientin. Te shkruaje shpejt dhe sakte. Te kete nivel te larte gjuhesor me shkrim dhe me goje. Ofrohen: Kushte te avancuara pune dhe teknologjike. Mundesi karriere brenda sektorit dhe/ose brenda Grupit. Te interesuarat te dergojne CV ne adresen e emailit :

Kontakte

hr@celesi.com
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 10/10/2019

)