Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Fondacion Bamiresie Kërkon të punësojë Vajza promocioni

Përshkrim

Te jene komunikuese, te sjellshme, bashkepunuese ne grup. Per me teper informacion kontaktoni

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Publiciteti, marketingu dhe komunikimi
Fondacion bamiresie, vajza promocioni

Botuar më 15/05/2018

Telefon