Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kerkohen Menaxher

SHITJESH NE TERREN (DJEM DHE VAJZA) PER TIRANE DHE RRETHE. KUSHT KRYESOR: TE DISPONOJNE VETURE PERSONALE. KOMPANIA JONE OFRON FITIME SHUME TE LARTA, Adresa: Per me teper lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 21/02/2019

KOMPANIA PRO-AQUA Kërkon të punësojë Staf

Meshkuj ose Femra. Me ose pa experience pune. Ofrojme page te kenaqshme dhe kushte shume te mira pune. Kusht I vetem: te kene makine personale. Te interesuarit te kontaktojne ne nr e kontaktit:

Botuar më 21/02/2019

Kerkohen Punonjese

(vajza) per ne terren, mosha 18-35, te jene te komunikueshme. Ofrohet page e kenaqshme, Adresa: Ish fusha Aviacionit

Botuar më 20/02/2019

Immo Albania Kërkon të punësojë Agjente imobiliare

(vajza) per pune ne zyre dhe ne terren, Adresa: Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 20/02/2019

KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë Agjent shitjesh

Paga: shume e kenaqshme |

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, prioritet kane personat me eksperience pune ne kete fushe, Tiranë

Botuar më 19/02/2019
shume e kenaqshme

Minardi Led Kërkon të punësojë Punetor

Per prodhim montim reklamash. Preferohet te kete eksperience ne drejtim Furgoni

Botuar më 19/02/2019

VIVENSO ALBANIA OFRON 20 VENDE TE LIRA PUNE PER: Agjent/e tregtare

Me ose pa eksperience pune. Aplikantet ne çift kane avantazh. Mosha 22–45 vjeç. Te kene aftesi te mira komunikimi. Kusht i domosdoshem te disponojne makine personale. Kompania jone ofron page baze + % (fitime shume te larta), Adresa: Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 19/02/2019

SHOQATE BAMIRESIE Kërkon të punësojë Punonjes

Paga: E kenaqshme |

SHOQATA KERKON TE PUNESOJE DJEM DHE VAJZA

Botuar më 19/02/2019
E kenaqshme

Homeplus Kërkon të punësojë Asistente zyre

Kontrata: Kohe e plote |

Arsimi: i larte, Gjuhet e huaja: anglisht - italisht, Detyrat1. Pergjegjese per korrespondencen telefonike dhe elektronike.2. Perpunimi i materialeve mbi pronat, publikimi i tyre ne website, shperndarja dhe azhornimi i listimeve te reja dhe ekzistuese ne portale.3. Te mbaje komunikimet me agjentet ne terren, te beje ndjekjen dhe progresin e takimeve te agjenteve.4. Te kujdeset per dokumentimin dhe arshivimin periodik te dokumentacionit te zyres.5. Te plotesoje kontratat dhe formularet e klienteve qe paraqiten ne zyre.6. Te mbaje komunikim te vazhdueshem me kompanite dhe klientet e zyres per cdo ndryshim apo risi.7. Raportim periodik te ecurise se punes tek administratori i kompanise.Kualifikimet / Kërkesat1. Te kete arsim te larte2. Te zoteroje programet baze kompjuterike (word, excel, power point)3. Te kete njohuri te gjuhes angleze ose italiane4. Te kete aftesi shume te mira komunikimi5. Te kete aftesi te punes ne grup6. Te jete e mireorganizuar ne pune dhe mbajtje dokumentacioni7. Mosha mbi 25 vjec.8. Eksperienca e punes perben avantazh. (Referenca nga punedhenesit e merparshem)ShënimeAplikantet mund te dergojne CV-ne e tyre ne adresen e mailit: info@homeplus.alVetem kandidatet e perzgjedhura do te kontaktohen per interviste., Tiranë, Adresa: Bllok

Botuar më 19/02/2019

Muzik Live kerkon te punesoje: Valltare

Me ose pa eksperience pune. Akomodimi i siguruar. Paga 40 Euro ne nate+bakshish dhe perqindje. Punetoret pajisen me vize pune 3-6 muaj dhe siguracione. Te interesuarat te kontaktojne ne nr e tel, Tiranë, Adresa: Tetove, Maqedoni

Botuar më 19/02/2019