Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Global logistic Kërkon të punësojë Sistemuese

Raftesh ne market. Me eksperience pune min 2 vjecare. Mosha deri ne 30 vjec. Paga e kenaqshme. 6 Dite te javes pune, e diela pushim. Personat e interesuar te dergojne Cv me foto tek adresa e emailit, Adresa: Tirane

Botuar më 14/07/2018

Global logistic Kërkon të punësojë Vajza promocioni

Me eksperience pune min 2 vjecare. Mosha deri ne 30 vjec. Paga e kenaqshme+ siguracione. 4 Dite te javes pune, 7 orarsh. Personat e interesuar te dergojne Cv me foto tek adresa e emailit, Adresa: Tirane

Botuar më 14/07/2018

"Murebest" shpk. Kompania Lider ne fushen e mobilimit Kërkon të punësojë Arkitekte

Femer / Mashkull. Kualifikimet/Kerkesat. Te kete aftesi shume te mira komunikuese, te njohe shume mire programet e kompjuterit Sketch Up, Autocad, Photoshop dhe 3D Max. Te jete njohes/e shume e mire e gjuhes Italiane dhe Angleze. (Preferohet me eksperience ne fushen e arredimit). Te interesuarit te dergojne CV-ne me fotografi ne adresen e email-it, Tiranë

Botuar më 13/07/2018

Online Marketing Academy Kërkon të punësojë Specialiste

Kontrata: Kohe e plote | Leke |

Online Marketing Academy an e-learning Digital Marketing Company is currently recruiting a Communications Specialist who will manage our external and internal communications.Job Description:We are looking for an enthusiastic Communications Specialist to manage our external and internal communications. You will promote a positive public image and control the dissemination of information on our company’s behalf.Phenomenal communication and copywriting skills make a strong communications specialist. Experience in corporate communications and project management are important qualities too. Your enthusiasm and positive attitude will help you gain the trust of colleagues and external parties alike.Responsibilities:- Develop effective corporate communication strategies- Manage internal communications (memos, newsletters etc.)- Draft content (e.g. press releases) for mass media or company website- Organise initiatives and plan events or press conferences- Liaise with media and handle requests for interviews, statements etc.- Collaborate with marketing professionals to produce copy for advertisements or articles- Perform “damage control” in cases of bad publicity- Facilitate the resolution of disputes with the public or external vendors- Assist in communication of strategies Proven experience as communications specialist- Knowledge in content production is a plus- Knowledge in copywriting and editing- Solid understanding of project management pr, Tiranë, Adresa: Rruga Gjik Kuqali

Botuar më 12/07/2018

Kompania Gjermane HYLA Kërkon të punësojë Agjent terreni

Me ose pa eksperience pune, page baze + perqindje, mosha 22-35 vjec, kushti i vetem te kene mjet personal, Tiranë

Botuar më 12/07/2018

“iMedia”, pjesë e Çelësi Media Group, e cila ofron zgjidhje interaktive të marketingut dhe prezencës online të bizneseve, kërkon të angazhojë në ekipin e saj një Specialist

/Specialiste të Marketingut Online. Pozicioni mbulon detyrat e mëposhtme: 1.Realizimi i komunikimeve masive nëpërmjet platformave online; 2.Menaxhimi i fushatave promocionale në platformat Facebook Google AdWords; 3.Përditësimi dhe mirëmbajtja e portaleve, aplikacioneve dhe prodhimeve të tjera të sektorit. Për tu bërë pjesë e “iMedia” duhet të plotësoni kriteret e mëposhtme: •Përvojë e mëparshme në optimizimin dhe mirëmbajten e platformave online dhe rrjeteve sociale;•Njohja në nivel mesatar e platformave si Facebook, Wordpress, Google, etj; •Aftësi në përdorimin e aplikacioneve të design (Adobe Photoshop); •Njohuri shumë e mirë e gjuhës angleze; •Njohuri në gjuhët e programimit si: HTML, HTML5, CSS, JavaScript. Për të aplikuar për këtë pozicion, dërgoni CV-në tuaj sëbashku me një portofol punimesh në adresën e email-it. Lutem citoni në subjektin e email-it pozicionin për të cilin aplikoni

Botuar më 10/07/2018

IMedia”, pjesë e Çelësi Media Group, e cila ofron zgjidhje interaktive të marketingut dhe prezencës online të bizneseve, kërkon të angazhojë në ekipin e saj një Specialist

/Specialiste të Mediave Sociale. Pozicioni mbulon detyrat e mëposhtme: 1.Konceptimi dhe përgatitja e strategjive për komunikimet në mediat sociale duke i shoqëruar ato me media-planet përkatëse; 2.Përgatitja vizuale e komunikimeve dhe ekzekutimi i tyre; 3.Ideimi dhe menaxhimi i fushatave promocionale në mediat sociale; Për tu bërë pjesë e “iMedia” duhet të plotësoni kriteret e mëposhtme: •Përvojë e mëparshme në menaxhimin e mediave sociale; •Njohuri shumë e mirë e platformave të rrjeteve sociale Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube, Twitter, Pinterest, etj; •Aftësi në përdorimin e aplikacioneve të design; •Njohuri shumë e mirë e gjuhës angleze; Për të aplikuar për këtë pozicion, dërgoni CV-në tuaj sëbashku me një portofol punimesh në adresën e email-it. Lutem citoni në subjektin e email-it pozicionin për të cilin aplikoni

Botuar më 10/07/2018

Expo City Albania (www.expocity.al) shpall vakant pozicionin Menaxher shitjesh

I cili është përgjegjës për të gjitha aspektet e promovimit dhe shitjes së shërbimeve të ofruara nga Expo City, duke realizuar detyrat e mëposhtme: 1. Kontaktimin e të gjithë klientëve të synuar, prezantimin e tyre bindës me aktivitetet ekspozuese dhe përfitimet që rrjedhin nga pjesëmarrja në këto aktivitete dhe shitjen e hapësirave ekspozuese. 2.Ndjekjen dhe garantimin e plotësimit të të gjithë shërbimit të ofruar Klientit, duke garantuar hapësirën dhe facilitetet që i ofrohen.3. Ndjekjen dhe garantimin e procesit të kontraktimit, faturimit dhe arkëtimit të shërbimit në fjalë. Kërkesat- Përvojë të mëparshme në pozicion shitjesh në një kompani që ofron shërbime kundrejt bizneseve (B2B). - Nivel të lartë shkollimi akademik me mesatare të lartë- Aftësi të forta në marketing dhe shitje.- Komod me lëvizjet në terren dhe në drejtim mjeti. Aplikimi duhet të dërgohet në adresën info@expocity.al duke vënë në subjekt titullin e pozicionit për të cilin aplikohet. Ne falenderojmë të gjithë aplikantët, por vetëm aplikantët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen

Botuar më 10/07/2018