Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Ambasada e Republikës Popullore të Kinës në Tiranë kërkon të punësojë një Punetore

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime ndihmëse të mbikqyrjes, mirëmbajtjes dhe pastrimit
Ambasada e republikës popullore të kinës në tiranë kërkon të punësojë një, punetore
Përshkrim

Me kohë të plotë, për t’u kujdesur për pastrimin e ambienteve te ambasades, e cila duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme: •Të jetë deri në 40 vjeç; •Të jetë banuese në Tiranë; •Të jetë në gjendje të mirë shëndetësore; •Të ketë përvojë të mëparshme pune; •Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe njohuri të gjuhës angleze. Për të aplikuar, dërgoni një CV me foto në adresën e email-it


Botuar më 22/07/2019

Email