Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, CHAP. Prioritet kane perso...

Botuar më 22/02/2020
shume e kenaqshme

MENAXHERE SHITJESH NEXUS GROUP SHPK Kërkon të punësojë

Paga: page baze 30.000 leke + bonuse mujore + % mbi shitjen |

Per prezantimin e produkteve dhe marrjen e porosive nga klientet (5 vajza). Te kene aftesi shume te mira komunikues dhe menaxheriale, te interesuarat te kontaktojne nga ora 09.00-17.00, Tiranë

Botuar më 22/02/2020
page baze 30.000 leke + bonuse mujore + % mbi shitjen

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, CHAP. Prioritet kane personat me eksperience pune ne kete fushe, Tiranë

Botuar më 22/02/2020
shume e kenaqshme

AGJENT SHITJESH La Puglia Tirana Kërkon të punësojë

Paga: Paga 30.000 leke fiks dhe 3% e shumes ne cdo shitje |

Te kete eksperience pune ne shitje. Te jete njohes i mire i gjuhes: Anglisht/Italisht. Te jete i pajisur me patente. Te kete mjet transporti personal. Karburanti i perfshire nga kompania.

Botuar më 21/02/2020
Paga 30.000 leke fiks dhe 3% e shumes ne cdo shitje

MENAXHER SHITJESH Profesionisti Recruitment Agency Pjesë e Çelësi Media Group, për llogari të një Klienti lider në sektorin e shitjes B2B, është në kërkim të një

Paga: konkurruese |

Përmbledhja e pozicionit: Menaxheri i shitjes do të mbikëqyrë marrëdhëniet e kompanisë me klientët e saj të rinj apo ekzistues. Ju do të jeni përgjegjës për marrjen dhe mirëmbajtjen e klientëve duke kuptuar kërkesat e tyre. Qëllimi është që të kontribuojmë në mbajtjen dhe zhvillimin e biznesit për të arritur sukses afatgjatë.Detyrat dhe përgjegjësitë: •Zhvillimi i një marrëdhënie të fortë dhe të besueshme midis klientëve kryesorë dhe kompanisë; •Kuptimi plotë i nevojave dhe kërkesave kryesore të klientit; •Zgjerimi i marrëdhënieve me klientët ekzistues duke propozuar vazhdimisht zgjidhje që përmbushin objektivat e tyre dhe sjelljen e klientëve të rinj; •Sigurimi që produktet dhe shërbimet e duhura u janë dorëzuar klientëve në kohën e duhur; •Të shqyrtojë dhe zgjidhë çdo çështje apo ankesë të klientët; •Gjenerimi I shitjeve të reja dhe bashkëpunimi me ekipin e shitjes për të maksimizuar fitimin •Përgatit raporte të rregullta për progresin dhe parashikimet e shitjeve tek supervizori i tij; •Detyra të tjera që mund të caktohen duke marrë parasysh pozicionin. Kualifikimet e kërkuara: •Diplomë Universitare (Administrim Biznesi, Marketingu ose fushë përkatëse) •Eksperiencë e mëparshme si agjent shitje; •I orientuar drejt qëllimit për të maksimizuar shitjet; •Aftësi të mira komunikimi dhe aftësi në ndërtimin e marrëdhënieve me profesionistë të të gjitha niveleve organizative; •Aftësi të shkëlqyera organizative dhe negociuese; •Aftësi në zgjidhjen e problemeve, në rast se posedoni cilësitë e listuara më sipër, ju lutem të dërgoni cv tuaj duke specifikuar pozicionin në fjalë në adresën tonë elektronike:

Botuar më 21/02/2020
konkurruese

AGJENT SHITJESH Kerkohen urgjentisht 5 Persona ne Call Center si

Paga: Paga e kenaqshme+bonus+% |

Per fushaten Forex ne Gjuhen Angleze, me eksperience pune minimumi 3 muaj. Mosha mbi 18 vjec. Te kene arsimin e mesem. Mundesi per te punuar ne kompani te njejta ne forme trajnime ne 12 shtete te ndryshme. Ofrojm kushte shume te mira pune. Puna full time, Adresa: Tirane

Botuar më 21/02/2020
Paga e kenaqshme+bonus+%

AGJENT SHITJESH Kerkohen urgjentisht 5 Persona ne Call Center si

Paga: Paga e kenaqshme+bonus+% |

Per fushaten Forex ne Gjuhen Spanjolle. Te kete njohuri te mira ne te folur. Mosha mbi 18 vjec. Te kene arsimin e mesem. Mundesi per te punuar ne kompani te njejta ne forme trajnime ne 12 shtete te ndryshme. Ofrojm kushte shume te mira pune. Puna full time, Adresa: Tirane

Botuar më 21/02/2020
Paga e kenaqshme+bonus+%

SHPERNDARES Cozmos Viroi shpk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Malli. Përshkrimi i punës :Të shpërndajë me furgon porositë në supermarkete. Mosha :18-35 Vjeç. Patentë Auto- B , Arsim i mesëm. Te jetë me banim të përhershëm në Tiranë. Eksperienca nuk është e nevojshme pasi aplikanti do të trajnohet, të interesuarit të dërgojnë cv me foto në adresën e e-mail ose dorazi tek selia e firmës, Adresa: Rr. Fabrika e Qelqit nr56 , Kombinat, Tiranë

Botuar më 20/02/2020
e kenaqshme

NDIHMES FURRXHI Furre buke Alma's Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Me ose pa eksperience. Te interesuarit te kontaktojne ne, kushte te mira pune, Adresa: Rr. Myslym Shyri

Botuar më 19/02/2020
E kenaqshme

PUNONJES FOTO ANDI Kërkon të punësojë

Paga: 30.000 |

Kerkohet te punesohet nje vajze ose zonje ne nje studio fotografike,me ekperience pune,te njohe mire photoshopin, Adresa: Tek Instituti Bujqesor, Tiranë

Botuar më 18/02/2020
30000
)