Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

AGJENT SHITJESH

OMEX SHPK,është pjesë e një kompanie globale Forexi dhe CFD broker.Skuadra është e specializuar në sigurimin e aksesit në tregjet me likuiditetin më të madh financiar në botë.

KOMPANIA OFRON KONSULENC FINANCIARE PËR GRUPIN E ASETEVE PËRFSHIRË FOREX, INDEKSE, MALLRA DHE METALE ME FOKUS NË HULUMTIMIN DHE ANALIZIMIN,DUKE BËRË TË MUNDUR RRITJEN E FONDEVE TË KLIENTËVE TANË. NE E DREJTOJMË BIZNESIN ME PARIMIN “TË SHËRBEJMË ME PËRGJEGJËSI“. NE OFROJMË BURIME TË MËDHA EDUKATIVE DHE ANALIZA TË HOLLËSISHME TË TREGJEVE PËR TË REALIZUAR INVESTIME TË ZGJUARA.

Kriteret

•Të keni njohuri të mira të gjuhës angleze është e detyrueshme•Aftësi për të vendosur marrëdhënie me klientët e rinj dhe për të mbajtur marrëdhënie me klientët ekzistues•Te flisni një prej gjuhëve përbën avantazh: Italisht/ Spanjisht/ Gjermanisht

Detyrat dhe Pagesa

•Të keni talent në promovimin e produkteve dhe shërbimeve•Zhvillimi dhe menaxhimi I marrëdhënieve me klientin•Dhënia e një shërbimi të shkëlqyer kundrejt klientëve tanë•Fillimi I marrëdhënieve të reja për të bërë biznes dhe menaxhimi i marrëdhënieve ekzistues•Entuziazmi për të krijuar eksperienca të reja onboarding me klientët tanë.•Entuziazmi për të iniciuar marrëdhënie me klientët ndërkombëtar përmes telefonit dhe emailit•Ruajtja e marrëdhënieve të ngushta me klientët sipas strategjisë së grupit•Edukimi I klientëve për tregjet financiare dhe faktorët që ndikojnë për mbajtjen e një qendrimi të drejtë•Të ndihmoni klientët të kuptojnë dokumentacionin e kërkuar.
•Pagesë bazë shumë të mire •Pagesë shtesë bazuar në performancën tuaj
•Trajnime të shkëlqyera dhe kushte zhvillimi për të ardhmen•Të punuarit në një zyrë të re dhe moderne në një prej zonave më të pëlqyera në Tiranë•Përfitime për punë të realizuara shkëlqyer. Më shumë rreth nesh:•Ne punojmë fort por gjithashtu shpenzojmë kohë për të kaluar bukur•Fitues të çmimit global si forex broker bazuar në shumë rregullime•Jemi të mirëorganizuar dhe udhëheqim një biznes ndërkombëtar •Edukimi zë vendin e parë në çdo gjë që ne bëjmë•Punojmë me afate të përcaktuara dhe parapëlqejmë të arrijmë rezultate
Dërgoni email me CV tuaj në anglisht në adresën:

Kontakte

Tiranë
careers.al@orbex.com
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 02/08/2020

)