Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

AGJENT SHITJESH

Call Center

Kërkon të punësojë

Kriteret

Per fushaten Forex ne Gjuhet Anglisht/Gjermanisht, me eksperience pune minimumi 3 muaj. Mosha mbi 18 vjec. Te kene arsimin e mesem. Mundesi per te punuar ne kompani te njejta ne forme trajnime ne 12 shtete te ndryshme. Ofrojm kushte shume te mira pune. Puna full time

Detyrat dhe Pagesa

Paga baze 500 Euro+ 10%

Kontakte

Tirane

Botuar më 03/12/2019

)