Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

AGJENT

KOMPANIA GJERMANE PRO - AQUA ofron mundesi punesimi per te rinj dhe te reja qofshin çift ose shoke

Kriteret

Part Time ose Full Time. Mjafton vetem te keni makinen tuaj, nje komunikim te mire dhe beheni pjese e KOMPANISE TONE. * Fitime te pakufizuara, bonuse javore dhe mujore! * Mosha 20 - 40 vjeç

Detyrat dhe Pagesa

* Rroge baze + Perqindje %.

Kontakte


Botuar më 18/10/2019

)