Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

SHITESE KOMPANIA EAGLE’S GROUP!

Paga: Rroge Baze + Perqindje % |

Ofron mundesi punesimi per te rinje dhe te reja si çifte ose shoke ! Part time ose f...

Botuar më 15/01/2021
Rroge Baze + Perqindje %

MENAXHER SHITJESH KOMPANIA GJERMANE "WATER LIFE" OFRON VENDE PUNE SI MENAXHER SHITJESH

Paga: Rroga baze 50.000 leke + perqindje %. |

Kontakto ne: 0694303366. Mjafton vetem te keni makinen tuaj, nje komunikim te mire dh...

Botuar më 15/01/2021
Rroga baze 50.000 leke + perqindje %.

FINANCIERE Agjencia e Rekrutimit Profesionisti Në emër të Klientit të saj, po kërkon një kandidat potencial për pozicionin e Financieres. Në këtë rol, ju do të jeni përgjegjës per operacionet financiare të kompanisë.

Paga: Konkuruese |

Edukimi: Të ketë perfunduar Arsimin e lartë (Fakultetin e Ekonomisë).Eksperienca: Minimumi 3-vite eksperiencë në këtë pozicion.Aftësitë dhe kompetencat:• Të ketë njohuri shumë të mire të gjuhës Angleze.• Të njohë shumë mirë programin Financa 5.• Njohuri shumë të mira në proceset e kontabilitetit dhe rregullat financiare.• Të njohë shumë mirë magazinën, kodet dhe lëvizjet e brendshme.• Të njohë dhe të realizojë plotësisht në program procesin e blerjes, shitjes dhe inventarizimit të mallit.• Të ketë shkathtësi dhe saktësi në rakordime me furnitorët dhe klientët.• Të përballojë kryerjen e detyrave në afat.• Aftësi shumë të mira analitike dhe në menaxhimin e kohës.• Vëmendje shumë e mirë ndaj detajeve.• Aftësi të forta të komunikimit me shkrim dhe verbal si dhe të krijojë marrëdhënie të mira me kolegët.• Mosha e preferueshme mbi 35-vjeç.• Preferohet të banojë në zonën pranë Ali Demit.• Preferohen persona që kanë synim një marrëdhënie pune afatgjatë!, • regjistron në mënyrë sistematike të gjitha veprimet në kontabilitet, në përputhje me standardet kombëtare të kontabilitetit.• merr pjesë në menaxhimin e kontabilitetit te kompanisë, evidenton problemet dhe përcakton mënyrat e zgjidhjeve.• përgatit pasqyra financiare, raporte periodike financiare, ose analiza të veçanta dhe raporte informative.• menaxhon përpunimin e të ardhurave, shpenzimeve, dokumenteve të kontrollit, buxhetet e departamenteve, etj.• propozon procedura të reja ose përmirësime të procedurave ekzistuese që lidhen me financën.• përditëson vazhdimisht njohuritë e punës duke qendruar në koherencë me ndryshimet ligjore, fiskale, etj.• zhvillon dhe përmirëson modele të ndryshme financiare, raportimeve, duke pasur parasysh ndryshimet ligjore.• merr pjesë në auditimet periodike dhe problematika të tjera të shtruara nga pergjegjesi.• mban marrëdeniet me furnitoret dhe klientët, nëse keni kualifikimet e listuara më sipër, dërgoni cv-në tuaj duke specifikuar titullin e punës në adresen e emailit., Tiranë

Botuar më 22/01/2021
Konkuruese

PUNETOR LAVAZHI LAVAZH Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Adresa: Tek NSHRAK, prane drejtorise se patentave

Botuar më 22/01/2021
e kenaqshme

FOTOGRAF DAKA BRAND Kërkon të punësojë

Paga: 40000 leke |

Orari 8 orarsh, ju lutem shmagni telefonatat , te interesuarit te kontaktojne ne whatssapp, Tiranë

Botuar më 22/01/2021
40000 leke

PUNONJESE PASTRIMI KLINIKA PRO LIFE Kërkon të punësojë

Paga: dhe kushte pune te kenaqshme |

Puna me kohe te plote, te jete korrekte dhe e perkushtuar. Per me shume indormacion mund te paraqiteni prane klinkes ose te kontaktoni ne numerat:, Adresa: Rruga Nikolla Tupe, nr.2, ish-Blloku, mbi Qendren Tuttestetika

Botuar më 22/01/2021
dhe kushte pune te kenaqshme

AGJENT/E SHITJESH KOMPANIA BLUE FILTERS Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page baze plus bonuse |

- Te jene te komunikueshem. - Mosha preferohet mbi 20 vjeç. - Te jene te afte qe te punoje ne grup. - Te kene leje drejtimi, klasi B. - Te kete MAKINE TE VOGEL. - Aftesi bindese ne reklamimin dhe shitjen e produkteve te kompanise. - Orari full time. Te interesuarit duhet te dergojne CV ne adresen e emailit: [email protected] ose te kontaktojne ne numrin e kontaktit:

Botuar më 22/01/2021
Ofrohet page baze plus bonuse

SHITESE GASTRONOMI Kërkon të punësojë

Paga: 35.000 leke+sigurime shoqerore |

Per dyqan bulmeti. Te kete eksperience pune ne kete fushe., Tiranë

Botuar më 22/01/2021
35.000 leke+sigurime shoqerore

AGJENT MARKETINGU KOMPANIA R & B ALBANIA Kerkon te punesoje 10 menaxher/e shitjesh ne terren. Ofrohen kushte te mira punesimi dhe mundesi trajnimi brenda e jashte vendit.Mosha e preferuar 20-33 vjec.

Paga: baze+ perqindje |

Leje drejtimi: kategoria b, Karburanti ofrohet nga kompania, aplikantet duhet te zoterojne patente te klasit b si dhe makine personale.kompania ofron page baze+ perqindje ne varesi te shitjeve., Tiranë

Botuar më 21/01/2021
baze+ perqindje
)