Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

AGJENT/E MARKETINGU

Studio Ligjore "Oxygen", e themeluar ne vitin 2018, ka per mision t'u informoje individeve dhe bizneseve qasje cilesore, tek sherbimet ligjore, avokatore dhe gjyqesore

Kërkon të punësojë

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Tiranë

Botuar më 18/10/2020

)