Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

RR. "JORDAN MISJA",

ne shtepi private | 67 M2 | 7.500 Leke
Përshkrim

Kerkohet 2 djem per ndarje qeraje, 67 M2, kati 2, i mobiluar, uje dhe drita brenda ne çmim

Karakteristika
Prona te patundshme, Ndarje qeraje, Pjese vile
Rr. "Jordan Misja",, ne shtepi private, 67 M2, 7.500 leke
I mobiluar, kati 2
7.500 leke/person

Botuar më 15/05/2018

Telefon