Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SEKRETARE

KERKOHET

Kriteret

Te jete e shkathet, te kete mbaruar gjuhet e huaja, Anglisht, Italisht, Gjermanisht. Te jete e rregullt, e shpejt dhe e sakte.

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme dhe siguracione

Kontakte


Botuar më 09/11/2019

)