Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

AGJENT/E SHITJESH KOMPANI JONE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ne terren. Preferohet te kete mbaruar per menaxhim/ administrim biznesi. Te jene serioze dhe korrekte ne pune. Te njohe dhe perdore shume mire rrjetet sociale, mundesisht te dije mire gjuhen Angleze. Per interviste te paraqiten nga ora 08.00-10.00, te kene CV dhe karte identiteti me vete., mosha 25-30 vjec, Adresa: Rr. “Kongresi I Manastirit”, midis spitalit nr. 5 dhe kryqezimit te oxhakut te Shkolles Bashkuar

Botuar më 15/11/2019
e kenaqshme

MENAXHER SHITJESH Shoqeria ALSTEZO sha Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Pjese kembimi Auto & marketing. * Te kete mbaruar studimet e larta ne nje nga deget: Ekonomi Biznes; Marketing; Linguistike; Juridik. * Njohuri te mira ne perdorimin baze te kompjuterit. * Gjuha: Anglisht/Italisht. * Me ose pa pervoje pune. Te interesuarit te dergojne CV ne E-mail: punesime.alstezo@yahoo.com, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.7, prane mbikalimit te Kasharit.

Botuar më 10/11/2019
e kenaqshme

ARKETARE Shoqeria ALSTEZO sha Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

* Te kete mbaruar studimet e larta. * Te perdori kompjuterin si dhe programet e Finances (Financa 5, Alpha, etj). Te interesuarit te dergojne CV ne E-mail: punesime.alstezo@yahoo.com, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.7, prane mbikalimit te Kasharit.

Botuar më 10/11/2019
Paga e kenaqshme

SEKRETARE KERKOHET

Paga: e kenaqshme dhe siguracione |

Te jete e shkathet, te kete mbaruar gjuhet e huaja, Anglisht, Italisht, Gjermanisht. Te jete e rregullt, e shpejt dhe e sakte.

Botuar më 09/11/2019
e kenaqshme dhe siguracione
)