Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PIKADOR Kërkon të punësojë Kamarier/e

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Banka dhe shërbime financiare
Pikador, kamarier/e
Përshkrim

Puna 8 ore ne dite (pune afat gjate). Te kene eksperience pune. Ofrohen kushte shume te mira pune dhe pagese e kenaqshme, Adresa: Rr. “Don Bosko”


Botuar më 22/07/2019

Telefon