Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

JURIST/E

Nje kompani shpall nje vend pune vakant

Kërkon të punësojë

Kriteret

Te kene nje eksperience ne kete pozicion te pakten 3 vjet Te kete mbaruar studimet e larta ne fushen e drejtesise Te kete njohuri shume te mira te prokurimeve publike dhe te zoteroje aftesite per te permbushur gjithe proceduren e prokurimeve. Te kene njohuri shume te mira ne fushen e burimeve njerezoreTe kete njohuri shume te mira te gjuheve anglisht dhe italisht Te zoteroje aftesi shume te mira te Microsoft Office 2007Te interesuarit mund te dergojne nje CV me foto te cilet do kontaktohen nga persona pergjegjes per vazhdimesine. Email:

Kontakte

s.caci19@gmail.com
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 07/10/2019

)