Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KOMPANIA LUNXHERIA Kërkon të punësojë Financiere

Të dijë të bëjë lëvizjen e magazinës, listpagesat e punonjësve, mbyllje bilanci etj. Tre muaj duhet të punojë në prodhim për t'u njohur nga afër me proceset e punës, nxjerrjen e kostos, etj. Më pas do të mbulojë magazinën dhe financën. Mosha 24 -30 vjec, Adresa: Rr. “Kongresi I Manastirit”, midis spitalit nr. 5 dhe kryqezimit te oxhakut te Shkolles Bashkuar

Botuar me 19/10/2018

GAZ GROUP sh.p.k Kërkon të punësojë Magazinier

Me eksperience pune. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar me 16/10/2018

GAZ GROUP sh.p.k Kërkon të punësojë Ekonomist

Me eksperience pune. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar me 16/10/2018

Caushi shpk Kërkon të punësojë Specialist

Prokurimi. Te kete arsimin jurist/ekonomist ose inxhinier ndertimi. Page e kenaqshme Orari zyrtar 8ore pune sipas kodit te punes, mosha mbi 30 pune eksperience mbi 5 vjet ne prokurime publike. Te evidentoje tenderat, te ndjek prokurimet, te hartoje dosjet deri ne levrimin e kontartave, te mbaje korenspondencen me AK-et sipas afateve ligjore. Te jape besueshmeri ne hartimin e ofertave ekonomike te jete i afte ne preventivimin, Tiranë, Adresa: Kompleksi Ikea, qyteti Studenti

Botuar me 15/10/2018

Primis Kërkon të punësojë Avokat

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 100.000 Leke |

Arsimi: doktorature - master niv.2, Leje drejtimi: kategoria b, Programet kompjuterike: microsoft office, Zyra Primis me adresë rruga “Murat Toptani” po rekruton Avokat. Kandidati duhet te jete i pajisur me License Avokatie, Te kete eksperience te merparshme ne kete fushe, Te zoteroje mire gjuhen Italiane dhe Angleze. Te interesuarit te na kontaktojne ne numrin 0689063666, Tiranë, Adresa: Rruga Murat Toptani, Gjergji Center, Kati 6.

Botuar me 15/10/2018
Paga: 100000 Leke

Primis Kërkon të punësojë Jurist

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Me marreveshje |

Arsimi: master niv.1, Leje drejtimi: kategoria b, Gjuhet e huaja: anglisht - italisht, Programet kompjuterike: microsoft office, Te intersuarit duhet te permbushin kriteret: Te kene mbaruar arsimin e larte per drejtesi ose te jene ne kryerje e siper te Masterit. Njohuri shume te mira te legjislacionit Shqiptar dhe nderkombetar ne teori dhe zbatimin e tij ne praktike. Korrekte dhe te zbatoje deadline-et qe i vendosen. Te kene aftesi shume te mira komunikimi dhe pune ne skuader. Licensa e Avokatit perben avantazh., Tiranë, Adresa: Rruga Murat Toptani, Gjergji Center, Kati 6

Botuar me 15/10/2018
Me marreveshje

Celesi Communication Kërkon të punësojë Menaxhere

Projektesh Marketingu me përgjegjësinë për konceptimin, planifikimin dhe ekzekutimin e fushatave marketing për klientët e Agjencisë Çelësi Communication: Harton, prezanton dhe zbaton strategji dhe fushata të ndryshme publicitare sipas kërkesave të Klientëve. Përgatit dhe prezanton projekte dhe preventiva të ndryshme të puneve dhe shërbimeve të ofruara dhe që janë për tu ofruar. Vendos dhe mirëmban kontakte të drejtpërdrejta dhe nëpërmjet komunikimeve elektronike me klientët ekzistues dhe të rinj. Shërben si urë lidhese midis Klientit per llogaritë, kreativën dhe produktin/shërbimin përfundimtar.Hulumton tregun dhe azhornohet cdo ditë me zhvillimet më të fundit në lidhje me produktet ekzistuese dhe ndryshimet e kërkesave të Klientëve. Azhornohet me zhvillimet më të fundit të teknologjisë sidomos në aspektin publicitar.Koordinon punën me furnitorët e brendshëm dhe të jashtëm me qëllim plotësimin e kerkesës së klientit në kohën dhe cilësinë e kërkuar si dhe me kostot më optimale.Mirëmban llogaritë e klientëve dhe të furnitorëve.Kirteret e kërkuaraTë ketë të paktën 3 vjet përvojë të mëparshme pune në profilin marketing.Të ketë njohuri shumë të mira për përdorimin e kompjuterit, Paketa Office dhe programe të tjera për menaxhim biznesi.Të njohë shumë mirë në të shkruar e në të folur gjuhët Shqipe, Angleze dhe Italiane.Të ketë aftësi shumë të mira planifikimi dhe organizimi.Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi me gojë dhe me shkrim.Aplikoni ne adresen :burimenjerezore@celesi.com

Botuar me 11/10/2018

PUNISHTJA LUNXHERIA Kërkon të punësojë Menaxhere shitjesh

Ne teren. Te kete patente . Mundesisht te kete mbaruar nje nga deget e ekonomikut. Te jete e moshes nga 25-35 vjec. Kur te paraqitet per interviste te kete karte identiteti. Te paraqiten per interviste nga ora 08:30-10:00, Adresa: Rr. “Kongresi I Manastirit”, midis spitalit nr. 5 dhe kryqezimit te oxhakut te Shkolles Bashkuar

Botuar me 11/10/2018