Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Shoqeria Belhaus shpk Kërkon të punësojë Inxhinier ndertimi

Me pervoje te gjate pune dhe i pajisur me licence ne zbatim dhe drejtues teknik. Te interesuarit te dergojne cv ne adresen e email ose nr tel

Botuar me 12/11/2018

Shoqeria Belhaus shpk Kërkon të punësojë Ekonomist/e

Me pervoje pune ne fushen e ndertimit. Te kete pervoje pune jo me pak se 5 vjet, te zoteroje programet Alpha dhe Financa 5. Ne ofrojme kushte te mira pune dhe page te kenaqshme. Te interesuarit te dergojne cv ne adresen e email ose nr tel

Botuar me 12/11/2018

Kompania Arani shpk Kërkon të punësojë Ekonomiste

Mosha 25-40 vjeç. Te jete korrekte, serioze dhe e shkathet ne pune, Adresa: Rr. "Siri kodra"

Botuar me 09/11/2018

KOMPANI TREGETARE Kërkon të punësojë Ekonomiste

Me eksperience pune minimumi 3 vjet. Te dije programin financa 5. Orari I punes 8.30-16.30 nga e hena ne te shtune. Dergoni CV ne: ilyriacom@albmail.com, Adresa: Adresa: Laprake, rr. "Gjergj Legisi", prane Amc , outlet Adidas

Botuar me 06/11/2018

KOMPANI TREGETARE Kërkon të punësojë Magazinier

Dergoni CV ne: ilyriacom@albmail.com, Adresa: Adresa: Laprake, rr. "Gjergj Legisi", prane Amc , outlet Adidas

Botuar me 06/11/2018

Primis Kërkon të punësojë Jurist

Kontrata: Kohe e plote | Paga: duke filluar nga 40000 Leke |

Arsimi: master niv.2, Gjuhet e huaja: italisht, Programet kompjuterike: microsoft office, Zyra ligjore Primis me adrese rruga Murat Toptani po rekruton Jurist. Te interesuarit duhet te permbushin kriteret: Te kene mbaruar arsimin e larte per drejtesi ose te jene ne kryerje e siper te Masterit. Te kene mbaruar studimet ne Itali. Njohuri shume te mira te legjislacionit Shqiptar dhe nderkombetar ne teori dhe zbatimin e tij ne praktike. Licensa e Avokatit perben avantazh, Tiranë, Adresa: Rruga Murat Toptani, Gjergji Center, Kati 6, Tiranë, Adresa: Rruga Murat Toptani, Gjergji Center, Kati 6

Botuar me 05/11/2018
Paga: duke filluar nga 40000 Leke

PUNISHTE PER PUNIM BRUMI Kërkon të punësojë Menaxhere shitjesh

Ne teren. Mundesisht te kete mbaruar menaxhim biznesi ose finance. Te jete e moshes nga 25-35 vjec. Kur te paraqitet per interviste te kete karte identiteti. Te paraqiten per interviste nga ora 08:30-10:00, Adresa: Rr. “Kongresi I Manastirit”, midis spitalit nr. 5 dhe kryqezimit te oxhakut te Shkolles Bashkuar

Botuar me 05/11/2018